+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Senior PHP Developer Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Search X Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 7.500 p/m
  • Laptop, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Werving en selectie. Zet een toffe vacature online, voer wat gesprekjes en binnen no time heb je de kandidaat die je zocht. Easy peasy lemon squeezy, right? Not! Difficult difficult lemon difficult. Gelukkig is de oplossing er al.

Vertel verder...

Wij weten als geen ander dat het vinden van de juiste talenten een enorme uitdaging kan zijn voor werkgevers. Zeker in deze arbeidsmarkt. Hier kun je dan eeuwen naar zoeken en hopen dat je ooit de juiste persoon voor de juiste plek vindt, maar dat kost tijd en geld. Was er maar een platform voor, wat het werven stukken makkelijker zou maken…

Het komt als geroepen. Deze mensen hebben software ontwikkeld die ze in een handig en simpel platform hebben verwerkt. Alle data samengevat in een bundel, die het volledige sollicitatietraject kan overzien. Dit bieden ze dan weer aan aan verschillende (internationale) klanten, die opgelucht ademhalen. Wat eerst een kansloze missie was, is nu een koud kunstje. Talent komt precies terecht waar het hoort.

Gaaf! En wat worden mijn taken?

Je komt binnen en pakt die oh-zo-nodige kop koffie. Bam, it’s your time to shine! Als Senior PHP Developer werk je in de afdeling back-end development. Je bent betrokken bij het opzetten van nieuwe projecten, vanaf het ontwerp tot de implementatie. Zonder jou loopt alles vast, dus je gebruikt jouw PHP- en Laravel expertise om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. En als je alle bugs en errors uit het veld hebt geslagen brainstorm je over die API-integratie met een externe partner. Je voert regelmatig code reviews uit met GitLab om de kwaliteit van de codebase te waarborgen en best practices te handhaven.

En heb ik hier wel genoeg ervaring voor?

Met minstens 8 jaar ervaring als back-end developer heb je het meeste wel voorbij zien komen. PHP 8 en Laravel ken je als je broekzak. En hoe zit het met MySQL en Git? Daar ben je niet alleen bekend mee, maar je bent er ook nog eens goed in. Unit tests schrijven is voor jou een eitje! Ken je daarnaast nog wat meer tools en technologieën, dan krijg je (voor nu) een virtuele high five!

Je beheerst niet alleen de kunst van het programmeren, maar je hebt ook ervaring in het begeleiden van junior collega's en het aansturen van hun ontwikkeling. Daarnaast heb je een brede kijk op projecten en werk je altijd met duidelijke doelstellingen voor ogen. Of je nu in een team werkt of solo, je staat bekend om je snelheid en precisie. En als laatste, je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Check! En wat zit erin voor mij?

Je kunt rekenen op een jaarsalaris tot € 90.000.- afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Naast een lekker salaris, reiskostenvergoeding en pensioenbijdragen, krijg je de kans om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. En het beste van alles? Je krijgt de vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, zolang je maar bijdraagt aan het succes van het bedrijf. En dan hebben we een laptop van de zaak en een topteam van collega’s er nog niet bij vermeld. Die ‘Apply’ button staat er niet voor niks! We spreken je snel.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in