+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Inkoper Aannemerij Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Door de energietransitie neemt het werk van Stedin toe. Als inkoper draag jij (direct) bij aan een toekomstbestendig, efficiënt, betaalbaar en duurzaam energienetwerk. Hoe gaan we ons gasnetwerk afbouwen, hoe gaan we het elektriciteitsnetwerk verder uitbouwen, hoe kunnen we ons voorbereiden op nieuwe technologieën zoals waterstof om aan de vraag van onze klanten te voldoen en blijven te voldoen? Niet alleen nu maar ook in de toekomst.

Stedin koopt veel in. Het is belangrijk dat dit secuur en netjes gebeurt en dat we hier goed over communiceren. Jouw werkzaamheden zijn:

  • Je begeleidt inkoop- en aanbestedingstrajecten voor onder andere civiele en bouwkundige projecten en maakt hiervoor inkoopplannen;

  • Je begeleidt aanbestedingen voor raamovereenkomsten voor de tertiaire techniek en de keten Instandhouding, met name onderhoudsovereenkomsten en sluit contracten met leveranciers af. Dit doe je in overleg met leveranciersmanagers, categoriemanagers en projectleiders;

  • Je controleert offertes op basis van raamovereenkomsten en initieert Europese aanbestedingen;

  • Je ondersteunt de projectleiders uit de operatie met diverse leveranciersvraagstukken.

Natuurlijk hebben we altijd aandacht voor kosten efficiency, maar we trekken het graag breder. Hoe maakt de dienst of het product onze klanten blij? Hoe gebruiken we onze impact om duurzaamheid te verhogen en meetbaar te maken? Hoe dragen we bij aan digitalisering om ons net slimmer te maken? Hoe zorgen we voor verdieping in onze contracten bij thema’s als duurzaamheid, social return en diversiteit?
 



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Je bent in staat om jezelf in te leven in de behoefte van jouw collega’s binnen de operatie en dit te vertalen in een pragmatisch aanbestedingstraject. Dit realiseer je binnen een vastgesteld tijdspad. Je bent in staat projectmatig te werken en schrikt niet van deadlines. Je bent klant- en resultaatgericht. Er is veel afwisseling in je werk waardoor het belangrijk is dat je goed kunt prioriteren. Met jouw flexibele en ondernemende houding is dit precies wat je zoekt.

Wat jou verder misschien wel onze nieuwe inkoper maakt?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van Inkoop of Supply Chain;

  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie (tactische / strategische inkoop) is belangrijk;

  • (Europese) aanbestedingswet- en regelgeving en contractrecht zijn voor jou bekend of je wilt dit graag eigen maken;

  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Direct vanaf de eerste dag ga je werken in het team Aannemerij & Diensten. Het team bestaat uit 15 mensen, zowel inkoopadviseurs als leveranciersmanager. Het team is divers, behulpzaam, sociaal en is in ontwikkeling.

Jouw mogelijk nieuwe collega vertelt: “Ik koop dagelijks goederen en diensten in voor complexe projecten. Mijn uitdaging is het combineren van alle belangen van de business afgezet tegen de strategie van Stedin”.


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin! Doe je mee? Dat doe je met de knop 'solliciteren', je CV en motivatiebrief. We kijken ernaar uit je te ontmoeten! 
 

Wie je ook bent, wat je ook doet, bij ons ben je welkom. Want als je jezelf bent, werkt het net wat beter. 

Dankzij een (pre) employment screening en een assessment kunnen wij jou (en jij jezelf) nog beter leren kennen. Daarom maken deze onderdeel uit van de selectieprocedure. 

Het vinden van een wederzijdse match, daar krijgen we nieuwe energie van! Daarom zijn onze vacatures geen oproep voor acquisitie, we werven onze nieuwe collega’s graag zelf.   

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in