+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Docent Rekenen regio Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Metafoor Onderwijs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

We zoeken een enthousiaste docent rekenen voor het mbo in Rotterdam. Als docent maak je rekenen boeiend en laat je studenten zien waarom het zo belangrijk is. Je gebruikt leuke opdrachten en luistert naar feedback om je lessen nog beter te maken. Je krijgt de kans om een nieuwe generatie te inspireren met de kracht van getallen. Plus, je komt te werken op een school die goed bereikbaar is. Op zoek naar een boeiende loopbaan? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Vacature docent rekenen regio Rotterdam
Enthousiaste docent rekenen gezocht! Solliciteer direct en inspireer de nieuwe generatie mbo studenten met jouw passie en kennis. 

Wat ga je doen?

Als docent rekenen weet je als geen ander hoe je je les boeiend maakt en de studenten aan boord houdt. Je bent een kampioen in het leggen van verbanden tussen rekenen en het echte leven, waardoor studenten de waarde ervan inzien en gemotiveerd raken. We leven in een wereld waar bijna alles om cijfers draait. Van het kopen van een huis tot het bouwen van een robot.

Als docent rekenen maken de studenten van het eerste jaar mbo niveau 2,3, en 4 een sprong in de toekomst. Je laat zien hoe belangrijk rekenen is, niet alleen nu maar ook voor alles wat ze later willen doen. Je gebruikt leuke opdrachten uit het echte leven, zodat ze snappen waarom rekenen zo belangrijk is. En je luistert graag naar hun feedback, zodat elke les nog beter wordt afgestemd op de studenten. 

Jouw missie als docent rekenen is het belang om rekenen op een zowel vermakelijke als educatieve manier over te brengen. Je laat zien hoe deze vaardigheden niet alleen van cruciaal belang zijn voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook als springplank dienen voor professioneel succes.   

Ben je beschikbaar vanaf het nieuwe schooljaar voor zowel tijdelijke als langdurige opdrachten? Klinkt dit voor jou als de volgende avontuur, en ben je klaar om een nieuwe generatie te inspireren met de kracht van getallen? Dan zijn de studenten op zoek naar jou! 

Word de held van onze studenten en solliciteer nu op de vacature docent Rekenen regio Rotterdam.


De docent rekenen die wij zoeken:
  • Je bent in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid of je bent bereid deze te behalen
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het lesgeven van rekenen, bij voorkeur in het mbo
  • Je bent vaardig in het toepassen van verschillende didactische methoden om aan te sluiten bij de leerbehoeften van studenten. 
  • Je bent enthousiast, geduldig en hebt een positieve instelling 
Waar ga je werken?

In Rotterdam vind je mbo-scholen die belangrijk zijn voor de stad. Ze bieden allerlei opleidingen aan waarmee jongeren alles leren om goed te kunnen werken in verschillende beroepen. Maar deze scholen doe meer dan alleen lesgeven over het werk. Ze helpen studenten ook om betere mensen te worden, door ze dingen te leren zoals samenwerken, voor jezelf opkomen en je eigen bedrijf starten. 

Wat ook heel fijn is, is dat deze mbo-scholen in Rotterdam makkelijk te bereiken zijn, of je nu met de bus, de trein of de auto komt. Dus, waar je ook woont, het is altijd eenvoudig om er naartoe te reizen.

Als je bij ons komt werken als docent rekenen, selecteren we samen de ideale school voor jou in de bruisende regio Rotterdam, met oog voor het team dat perfect bij jou aansluit en waar jouw wensen centraal staan. 


Werken via Metafoor Onderwijs
Via Metafoor onderwijs vind je de leukste tijdelijke banen en korte opdrachten binnen het mbo. Wil je voor langere tijd aan de slag of ben je juist op zoek naar een baan in het voortgezet onderwijs? Op onze pagina voor docenten lees je wat Metafoor kan betekenen in de zoektocht naar jou volgende stap in het onderwijs

Wij bieden:
  • Een baan bij één van onze opdrachtgevers in regio Rotterdam
  • Een uitdagende en afwisselende baan
  • Inschaling conform cao mbo LB, mogelijk LC
  • Reiskostenvergoeding conform cao mbo
  • Eindejaarsuitkering conform cao mbo
  • coaching, begeleiding en opleidingsmogelijkheden
Vragen over deze vacature?
Voor vragen over deze vacature docent Rekenen regio Rotterdam kun je terecht bij Neda Nurian
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in