+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Schilder Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als schilder bij ons werk je aan verschillende projecten, zowel voor particulieren als bedrijven. Je kunt zelfstandig werken of in een team, afhankelijk van het project. Je doel is om mooie resultaten te behalen en gebouwen nog mooier te maken. Je krijgt een goed salaris en kunt kiezen hoe vaak je betaald wilt worden. Ook kun je kiezen welk pensioen het beste bij je past. We bieden ook de kans op een vast contract. Bij ons is er persoonlijk contact en kun je leuke extra s verdienen met ons puntensysteem, zoals dagjes weg. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als schilder werk je aan diverse projecten, zowel particulier als zakelijk. Je kunt zelfstandig aan de slag of samenwerken met je team, afhankelijk van het project. Je doel is om het beste resultaat te behalen en gebouwen te verfraaien.


Ben jij het?

We zoeken een ervaren schilder, bij voorkeur met een afgeronde opleiding, die zelfstandig alle algemene schilderwerkzaamheden kan uitvoeren. Je communiceert duidelijk en vriendelijk en werkt nauwkeurig en netjes. Het bezit van een rijbewijs is vereist.


Wat wij bieden

Je salaris als schilder ligt tussen de €2.600,- en €2.900,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring. Je kunt kiezen voor een wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling en voor de pensioensregeling die het beste bij jou past. Bij een goede samenwerking zijn er mogelijkheden voor een vast contract op korte termijn. Bij Faber hechten we veel waarde aan persoonlijk contact, zodat je met plezier en zelfvertrouwen naar je werk gaat. We bieden cursussen aan en je bent altijd welkom op onze jaarlijkse borrels en barbecues. Met ons puntensysteem spaar je voor leuke extra's, zoals dagjes weg en gereedschappen!


Waar jij werkt

Al vijf generaties lang is ons schilder- en afwerkingsbedrijf actief in het onderhouden en verfraaien van diverse gebouwen. Ontdek snel jouw mogelijkheden bij Faber en neem contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in