+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Schilder Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

We zoeken ervaren schilders voor het onderhoud van gebouwen. Je werkt in een vast team aan verschillende projecten. Ervaring is belangrijker dan een specifieke opleiding. We helpen je met het krijgen van een VCA-certificaat als je dat nog niet hebt. We bieden leuke extra s zoals barbecues, borrels, gratis cursussen en een puntensysteem waarmee je cadeaus kunt verdienen. Je werkt in een fijne omgeving waar alles goed geregeld is. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

We zoeken ervaren schilders in vastgoedonderhoud die streven naar uitmuntendheid voor gebouwen. Samen met je vaste team werk je aan diverse projecten op verschillende locaties.


Ben jij het?

Als schilder heb je ervaring in onderhoudsschilderwerk en bij voorkeur een relevante opleiding afgerond. Het bezit van een VCA-certificaat is een pluspunt, maar we bieden ook de mogelijkheid om dit kosteloos te behalen of te vernieuwen. Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een rijbewijs.


Wat wij bieden

Als schilder start je met een salaris tussen de €2.600,- en €2.900,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring. Je kunt kiezen voor wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling en voor het type pensioensregeling dat het beste bij je past. Bij een goede samenwerking zijn er op korte termijn mogelijkheden voor een vast contract. Bij Faber houden we regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je met plezier en zonder zorgen aan het werk blijft. Je bent van harte welkom op onze barbecues, borrels en gratis cursussen. Met ons puntensysteem spaar je voor leuke extra's, zoals cadeaus, dagjes weg en gereedschappen!


Waar jij werkt

Je komt te werken in een gezonde werkomgeving waar alles goed geregeld is. Wij voorzien je van alle benodigdheden, van kleding en materiaal tot een opleidingsbudget en een veilige werkomgeving. Neem snel contact met ons op en begin als onze nieuwe schilder!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in