+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Schilder Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Kom werken als schilder in Zuid-Holland! Je gaat aan de slag met verschillende projecten, van huizen tot winkelpanden. Ervaring is belangrijk, maar ook als je net begint, zijn er kansen. Je werkt zelfstandig en in een team. We bieden een goed salaris, pensioenmogelijkheden en de kans op een vast contract. Bij ons krijg je persoonlijke hulp, gratis cursussen en kun je punten verdienen voor leuke extra s, zoals gereedschap en weekendjes weg. Plus, we hebben gezellige barbecues en borrels! Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

We zoeken versterking voor ons schilderteam in Zuid-Holland! Als schilder werk je aan diverse projecten, zowel voor particulieren als bedrijven. Denk aan huizen, appartementencomplexen en winkelpanden. Je voert algemene schilderwerkzaamheden uit, maar ook houtrotreparaties en wand- en vloerafwerking zijn onderdeel van ons dienstenpakket. Jouw ervaringen zijn hierbij van onschatbare waarde.


Ben jij het?

Als ervaren schilder kun je zelfstandig werken, maar ook in teamverband blink je uit. Zelfs als je net begint of weinig ervaring hebt, bieden we mogelijkheden om je carrière als schilder te starten! Je communiceert helder en vriendelijk. Ook beschik je over een rijbewijs en kennis van veiligheidsvoorschriften. Geen VCA-certificaat? Geen probleem, deze kun je kosteloos via ons behalen.


Wat wij bieden

Je startsalaris als schilder ligt tussen de €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring en vaardigheden. We bieden flexibele uitbetalingen en pensioenopties die bij jou passen. En bij een goede samenwerking liggen er mogelijkheden voor een vast contract in het verschiet. Als schilder bij Faber profiteer je van persoonlijke ondersteuning en extra's, zoals gratis cursussen en ons spaarprogramma. Werkuren worden beloond met punten die je kunt inwisselen voor cadeaus, gereedschap en zelfs weekendjes weg. En vergeet onze jaarlijkse barbecues en borrels niet!


Waar jij werkt

Zie jij jezelf aan de slag gaan als onze nieuwste schilder? Neem snel contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in