+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Opleidingsmanager Handel en Commercie Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Stichting voor Educatie en Beroepsonderwijs Zadkine

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Stichting voor Educatie en Beroepsonderwijs Zadkine

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.452 - € 7.024 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als opleidingsmanager in het Business College, geef je leiding aan een team van onderwijsprofessionals. Je zorgt voor kwalitatief en uitdagend onderwijs in de richting van Handel en Commercie. Je werkt samen met een groep gemotiveerde collega's en krijgt de kans om te investeren in je eigen ontwikkeling met een online leerplatform. Ook kun je genieten van stoelmassages, gratis fruit en de RotterdamPas. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Opleidingsmanager Handel en Commercie
Als opleidingsmanager ben jij een inspirerende leidinggevende en sta je dagelijks middenin de onderwijsuitvoering. Je geeft leiding aan een groep professionals met passie voor onderwijs en coacht hen in het nemen van eigenaarschap. Met jouw positieve en mensgerichte aanpak motiveer jij jouw team en krijg je hen mee in de ontwikkelingen en stuur je op resultaat. Maar bovenal wil jij kwalitatief en uitdagend onderwijs bieden en van betekenis zijn voor onze mbo studenten, dat is jouw drijfveer!

Dit bieden we jou
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.452 en € 7.024 (carrièrepatroon 12 of 13 van de CAO mbo) op basis van een fulltime (36,86 uur) aanstelling. Inschaling is afhankelijk van ervaring;
30 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Volledige reiskostenvergoeding als je reist met het ov of een tegemoetkoming in het reizen met eigen vervoer;
  • Pensioenverzekering via ABP, (betaald) ouderschapsverlof, tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering en aanvullende zorgverzekering;
  • Een online leer- en ontwikkelplatform speciaal voor jou. Zodat jij kunt investeren in je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling;
  • Stoelmassages, gratis fruit en natuurlijk de RotterdamPas;
  • De mogelijkheid om bij een fulltime dienstverband 17 dagen compensatieverlof op te bouwen.
Wat ga je doen
In jouw functie van opleidingsmanager ontwikkel en implementeer je een strategische visie voor de opleidingen Handel en Commercie. Hierbij houd je rekening met de behoeften van de arbeidsmarkt en de ontwikkelingen in het werkveld. Je zoekt verbinding met belangrijke partners en je investeert in het onderhouden van deze relaties. Met jouw ondernemerskracht maak je het aanbod van de opleidingen relevant en toekomstgericht.

Als opleidingsmanager stimuleer je eigenaarschap voor het teamplan en de teamtaken. Samen werk je planmatig aan de teamdoelen, monitor je de voortgang en stuur je tijdig bij waar nodig. Je zet graag jouw expertise in om je teamleden te ondersteunen en ons onderwijs zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Rendement en resultaat zijn begrippen die je hierbij belangrijk vindt. Verder lever je een actieve bijdrage in de ontwikkeling van het MT.

Wat breng je mee
  • Je hebt minimaal een (relevante) afgeronde hbo-opleiding;
  • Je hebt leidinggevende ervaring in het mbo-onderwijs en begrijpt de dynamiek van het beroepsonderwijs;
  • Aantoonbare kennis van en affiniteit met de opleidingen en bijbehorend werkveld binnen Handel en Commercie. Je hebt een relevant netwerk en je kent de partners binnen het onderwijs. Je kunt makkelijk schakelen tussen de diverse interne en externe gremia;
  • Ervaring in het sturen op, en behalen van resultaten met een resultaatgerichte houding, zonder daarbij het proces uit het oog te verliezen;
  • Kennis van (onderwijs)vernieuwings- en veranderprocessen en ervaring met de implementatie hiervan;
  • Je werkt vanuit verantwoordelijkheid en vertrouwen en toont ondernemerschap en lef;
  • Je bent een echte verbinder, zowel naar de teamleden als naar de studenten.
Jouw team: Business College
Je gaat werken bij het Business College in Rotterdam. De arbeidsmarkt verandert snel. Daarom stemmen we bij het Business College onze opleidingen af op het bedrijfsleven. We maken ons onderwijs zo leuk en gevarieerd mogelijk, zodat leren een belevenis is. Dat betekent dat studenten, naast de theorielessen op school, ook bedrijven bezoeken, gastlessen krijgen en werken aan echte praktijkopdrachten. De persoonlijke en professionele ontwikkeling van studenten staat centraal. Met elkaar helpen we onze studenten het beste uit zichzelf te halen.

Team: Handel en Commercie
Team Handel en Commercie is gevestigd op de Prins Alexanderlaan, Rotterdam Oost. Het is een welwillend team van gemotiveerde onderwijsprofessionals. Zij zoeken een verbindende leider waarmee zij, ook in teamontwikkeling, hun volgende stap kunnen zetten.

Dit is Zadkine
Wij zijn Zadkine, een opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in de regio Rotterdam. Wij willen bijdragen aan het geluk van onze ruim 17.000 studenten, door ze de grootste kans op succes te bieden bij hun vervolgstap naar een baan of vervolgopleiding. We bieden een veelzijdig aanbod aan beroepsopleidingen en cursussen, gericht op de ambities, interesses, talenten én groeipotentie van onze studenten. Ons aanbod richt zich op de ambities, interesses en talenten van onze studenten én op de actuele en toekomstige vraag van de arbeidsmarkt. We ondersteunen studenten bij hun persoonlijke ontwikkeling en trekken daarbij samen op met bedrijven en overheidsinstellingen in de regio.

Kom je bij ons werken?
Word jij enthousiast van deze vacature? We zijn benieuwd naar jou.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Liza Brasker-Fens, Adjunct Directeur Business College, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Direct solliciteren? Stuur jouw sollicitatie uiterlijk 14 mei via de button. We zien jouw cv en motivatie (-brief of -filmpje) graag tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Medewerkers in dienst van Zadkine hebben voorrang. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. We doen eventueel een referentiecheck. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in