+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Opleidingsadviseur Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sonneburgh

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.335 - € 4.786 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Als professional met lef, daadkracht en tomeloze energie, en iemand voor wie het glas altijd halfvol is, ben je bij Sonneburgh op je plek. In deze rol als Opleidingsadviseur draag je bij aan een optimaal leerklimaat en de ontwikkeling van zorgmedewerkers, in een werkomgeving vol prettige collega’s en met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Sonneburgh is een kleinschalige, christelijke ouderenzorginstelling in de regio Rijnmond die drie locaties beheert in Rotterdam Charlois, Pernis en IJsselmonde. Samenwerking, wederzijds respect, vertrouwen en identiteit zijn binnen Sonneburgh belangrijk.

Draai jij jouw hand niet om voor het organiseren van een scholingscarrousel voor 200 medewerkers? En denk jij graag mee om nieuwe scholingen te ontwikkelen die aansluiten bij ons jaarplan? Ben jij een professional met lef, daadkracht en tomeloze energie en is bij jou het glas altijd halfvol? Dan maakt Sonneburgh graag kennis met jou!

Opleidingsadviseur

Voor 24 uur per week

Wat ga je doen?
Als opleidingsadviseur draag jij zorg voor een optimaal leerklimaat en het uitwerken van de leerlijnen. Je coördineert en stimuleert je 4 collega’s van de afdeling Opleidingen en houdt de resultaten bij. Je bent het aanspreekpunt voor locatiemanagers en teamleiders met betrekking tot vragen en advies over alles wat met leren en ontwikkelen van de (zorg)medewerkers te maken heeft.

Je hebt een actieve rol in het meedenken over de opleidingen die op maat verzorgd kunnen worden en optimaliseert de processen.

Ook ben je verantwoordelijk voor het organiseren van diverse opleidingsactiviteiten, zoals leertrajecten voor de verschillende deskundigheidniveaus in de zorgfuncties en zorginhoudelijke trainingen. Vanzelfsprekend volg je de ontwikkelingen op je vakgebied op de voet en vertegenwoordig jij onze organisatie proactief bij o.a. de Rotterdamse Zorg.

In samenwerking met de afdeling HR draag je zorg voor strategische personeelsplanning.

Wat zijn de functie eisen?
  • Je beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden;
  • Je bent in het bezit van een diploma van een relevante HBO opleiding zoals HR of Opleidingskunde;
  • Je bent bij voorkeur werkzaam in de gezondheidszorg;
  • Je hebt een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie of met een vergelijkbaar takenpakket;
  • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en kunt op verschillende niveaus, zowel binnen als buiten de organisatie, relevante contacten en netwerken onderhouden;
  • Van jou verwachten we dat je de christelijke identiteit van Sonneburgh respecteert.
Arbeidsvoorwaarden:
Sonneburgh biedt je een werkomgeving die volop in ontwikkeling is met prettige collega’s. De cao VVT is van toepassing. De functie is ingeschaald in FWG 55 (min € 3.335,55 en max € 4.786,82). Je start in een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. In 2024 wordt het salaris per 1 oktober verhoogd met 2,5%. En niet onbelangrijk: je krijgt fijne en kundige collega’s om je heen die graag met je samenwerken!

Maar er is meer…
  • Bij een fulltime contract heb je recht op minimaal 237 vakantie uren per jaar (ongeveer 6 weken) en 8% vakantiegeld.
  • 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Je hebt recht ouderschapsverlof en zorgverlof, conform de CAO. Bij Sonneburgh streven we naar een goede balans tussen werk en privé.
  • Als je wilt kun je profiteren van een collectieve verzekeringen, zoals een zorgverzekering, autoverzekering, inboedelverzekering en huurdersverzekering.
  • Aantrekkelijk financieel voordeel bij aanschaf van bijvoorbeeld een (elektrische) fiets, computer, tablet of sportabonnement via Fisc Free.
  • Wij streven ernaar om onze medewerkers een takenpakket te bieden die passend is voor het aantal uren waarvoor je aangenomen bent. We geven je een duidelijk functieprofiel, zodat je weet wat we van je verwachten.
  • Sonneburgh is een flexibele werkgever. De lijntjes zijn kort en in overleg is veel mogelijk. De familiaire cultuur zorgt ervoor dat we problemen samen oplossen en naar elkaar omkijken. Andersom betekent dit dat we ook van jou regelmatig flexibiliteit vragen. Sonneburgh is een warme en veilige plek om te werken. We zijn eerlijk en transparant naar elkaar.
Over werken bij Sonneburgh
Medewerkers van Sonneburgh delen liefde voor het leven en passie voor hun vak. Als je gaat werken bij Sonneburgh draag jij op jouw eigen plek iets bij aan het welzijn en welbevinden van onze bewoners. Het werk dat je uitvoert, draagt dus eigenlijk altijd bij aan het geluk van een ander.

Tegelijkertijd kun je bij Sonneburgh echt wat bijdragen aan de professionaliteit van de organisatie. Een zorginstelling zoals Sonneburgh draaiende houden, vraagt om mensen die weten wat ze doen. Mensen met visie en mensen met ambitie. Wij geloven dat zorg altijd beter kan. Daarom waarderen wij het als collega’s ons scherp houden en met goede ideeën op de proppen komen.

Werken bij Sonneburgh betekent ook: deel uit gaan maken van onze kleine gemeenschap. Wij geloven in de kracht van samen. Sonneburgh is soms net een klein dorp waar mensen elkaar kennen, waarderen en interesse tonen in elkaar. Dat geldt zowel voor de collega’s onderling als voor bewoners en hun verzorgenden.

Tenslotte is Sonneburgh een christelijke organisatie. Wij weten ons gedragen en handelen vanuit die wetenschap met geduld, compassie en verdraagzaamheid. Iedereen die onze identiteit respecteert is welkom bij Sonneburgh!

Enthousiast geworden over deze vacature?
Dan ontvangen wij graag je sollicitatie! Je kunt reageren via de solliciteer button of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Graag ontvangen wij jouw motivatie en cv. Voor meer informatie kun je terecht bij Mireille Frank, locatie manager, via telefoonnummer 06-29224565.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in