+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Docent Software Development Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stichting voor Educatie en Beroepsonderwijs Zadkine

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Stichting voor Educatie en Beroepsonderwijs Zadkine

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.431 - € 5.078 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ons ga je lesgeven aan studenten die een opleiding volgen tot Software Developer of in de IT. Je deelt je kennis en helpt jongeren om goede vakmensen te worden. We zorgen goed voor onze medewerkers met een mooi salaris, veel vakantiedagen en extra s zoals een online leerplatform, stoelmassages, en gratis fruit. Ook kun je compensatieverlof opbouwen. Je werkt samen met een team dat zich inzet voor vernieuwend onderwijs en goede begeleiding van studenten. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Je gaat onderwijs verzorgen aan studenten niveau 4, leerjaar 1, 2 en 3 voor de opleidingen: Software Developer, Expert IT Services & devices en Medewerker ICT.

Wat krijg je
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.431,- en € 5.078,- (carrièrepatroon LB van de CAO mbo) op basis van een fulltime (36,86 uur) aanstelling;
  • 30 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Volledige reiskostenvergoeding als je reist met het ov of een tegemoetkoming in het reizen met eigen vervoer;
  • Pensioenverzekering via ABP, (betaald) ouderschapsverlof, tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering en aanvullende zorgverzekering;
  • Een online leer- en ontwikkelplatform speciaal voor jou. Zodat jij kunt investeren in je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling;
  • Stoelmassages, gratis fruit en natuurlijk de RotterdamPas;
  • De mogelijkheid om bij een fulltime dienstverband 17 dagen compensatieverlof op te bouwen.
Wat ga je doen
Techniek College Rotterdam is een samenwerkingsschool van Albeda en Zadkine. Wij bieden onderwijs dat goed afgestemd is op de vraag vanuit het bedrijfsleven en de snelle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Dit maakt het mogelijk om kennis en beschikbare technologie up-to-date te houden. Alleen zo kunnen wij jongeren opleiden tot goede vakmensen.

Lees je dit nu en denk je: ‘hé, dit gaat over mij en ik wil mijn kennis graag delen met jongeren!’, dan ben jij dé docent Software Developer waar wij naar op zoek zijn! Wij zoeken een docent die passie heeft voor zijn of haar vak, die het een must vindt om op de hoogte te blijven van de laatste IT-ontwikkelen en die het een uitdaging vindt dit op een enthousiaste manier over te brengen op de studenten.

Wat breng je mee - In het bezit van onderwijsbevoegdheid* (voor het vak Software Developer) en enkele jaren werkervaring als docent; - Affiniteit/ervaring met: o.a. project gestuurd onderwijs, -werken, scrummen, internet of things, user interface design en programmeertalen (bijv. PHP, Javascript, Python); - Kennis van het kwalificatiedossier; - Om de kwaliteit van ons onderwijs op peil te houden werk je continue aan je deskundigheidsbevordering; - Vaardig in het aansturen van het leerproces en in het toepassen van diverse pedagogisch/didactische werkvormen; - Vaardigheid in het coachen van individuele en groepen studenten, het integreren van de beroepspraktijk in het leren en in het ontwerpen van een contextrijke leeromgeving door middel van moderne lesmethoden; - Vaardig in het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe producten, onderwijsplannen, voorstellen voor onderwijsvernieuwing, organisatieverandering en in de samenstelling van onderwijsprogramma’s.
  • Ben je niet bevoegd dan ben je bereid tot het volgen van een lerarenopleiding. Kan dit niet dan beschik je minimaal over een afgeronde relevante hbo-opleiding aangevuld met drie jaar relevante werkervaring en een pedagogisch didactisch getuigschrift
Jouw team
Het team ICT op de Prins Alexanderlaan is een team met meer dan 600 studenten en verzorgd ICT-opleidingen op niveau 2, 3 en 4 BOL. Door het inzetten van activerende (online) didactiek en met de juiste pedagogische aanpak ontwikkel je iedere student naar het gewenste eindniveau.
Per september start de invulling van nieuwe kwalificatiedossiers, waarbij het onderwijsteam heeft gekozen voor het werken in projecten met aandacht voor de 21e-eeuwse vaardigheden.
Voor de invulling van de lessen is de beroepsgerichte context van ICT studenten leidend. Naast het lesgeven & examineren, begeleid je studenten en organiseer je activiteiten met studenten, docenten en bedrijfsleven.

Dit is Techniek College Rotterdam
Techniek College Rotterdam is een samenwerkingsschool van Albeda en Zadkine. Wij zijn toonaangevend en ambitieus en bieden onderwijs dat goed afgestemd is op de vraag vanuit het bedrijfsleven en de snelle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Wij werken daarom nauw samen met het bedrijfsleven. Dit maakt het mogelijk om kennis en beschikbare technologie up-to-date te houden. Alleen zo kunnen wij jongeren opleiden tot goede vakmensen. Belangrijk hierbij is het bieden van onderwijs door gepassioneerde docenten uit het onderwijs én door docenten uit het beroepenveld. We zijn er trots op dat we dit kunnen doorgeven aan onze studenten en we hen zowel houvast als ruimte en uitdaging kunnen bieden om zichzelf maximaal te ontplooien, zowel als mens en als vakman/vakvrouw.

Kom je bij ons werken?
Word jij enthousiast van deze vacature? We zijn benieuwd naar jou.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Gerard Meyer, teamleider, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 0683144894.

Medewerkers in dienst van Zadkine hebben voorrang. Een assessment en referentiecheck kunnen onderdeel uitmaken van de procedure. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in