+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Ervaren leerkracht Daltonschool Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roler

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Voor het komende schooljaar zoeken we enthousiaste leerkrachten die willen bijdragen aan de ontwikkeling van zelfstandigheid, samenwerking en maatschappelijke verantwoordelijkheid bij leerlingen. Je krijgt de unieke kans om binnen een Daltonschool jouw pedagogische visie vorm te geven in een klas die het beste bij jou past. Geniet van flexibele werkuren, de mogelijkheid tot een vaste aanstelling en persoonlijke begeleiding door een ervaren onderwijsadviseur. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Algemene informatie

Ben je een ervaren leerkracht en op zoek naar een uitdagende functie bij een Daltonschool in de regio Rotterdam? Voor het schooljaar 2024-2025 zijn wij op zoek naar een leerkracht voor elke klas, met de mogelijkheid op een vaste aanstelling. Als dit klinkt als de perfecte kans voor jou, bekijk dan zeker deze vacature!


Functie informatie

Deze school, die streeft naar zelfstandigheid, samenwerking en de ontwikkeling van maatschappelijke verantwoordelijkheid bij leerlingen, is op zoek naar een gepassioneerde en zelfverzekerde leerkracht voor het komende schooljaar. Deze kans is ideaal voor een leerkracht die zich wil inzetten binnen een setting die grote waarde hecht aan een individuele benadering, gericht op het ontwikkelen van het kind in de breedste zin van het woord.

Als leerkracht ben je verantwoordelijk voor het creëren van een uitdagende en ondersteunende leeromgeving die de persoonlijke groei en zelfstandigheid van de leerlingen bevordert. Je krijgt de vrijheid om te kiezen voor de klas die het beste aansluit bij jouw vaardigheden en pedagogische aanpak, wat zorgt voor een optimale fit tussen jou en de leerlingen.

Je hebt bewezen ervaring als leerkracht en je bent in staat zelfstandig en met vertrouwen te werken, afgestemd op de principes van zelfstandigheid en samenwerking in het onderwijs.

Er worden flexibele werkuren geboden met een sterke voorkeur voor een zo volledig mogelijke inzet, samen met een contract voor het gehele schooljaar en de mogelijkheid tot een vaste aanstelling!


Wat wij vragen

✓ Je bent in het bezit van je PABO diploma en hebt al ervaring voor de klas ✓ Creëert boeiende en motiverende lessen om de betrokkenheid van de leerlingen te maximaliseren ✓ Je hebt een sterke aanwezigheid en voelt je zelfverzekerd als je voor de klas staat, wat bijdraagt aan een effectieve en stimulerende leeromgeving


Wat wij bieden

✓ Vanaf start volgend schooljaar tot het einde van volgend schooljaar met de mogelijkheid tot vaste indiensttreding ✓ Salaris conform CAO-PO ✓ Een passende pensioenregeling ✓ Gedurende de opdracht persoonlijke begeleiding door onderwijsadviseur Ruben, met 10 jaar ervaring voor de klas ✓ Toegang tot de digitale leeromgeving


Sollicitatieproces

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en zie jij jezelf al helemaal werken op deze school? Pak dan je rol en solliciteer via onderstaande knop! Past bovenstaande vacature niet helemaal bij wat je zoekt? Ik ga graag met je in gesprek om jouw wensen te bespreken. Voor vragen kun je contact opnemen met Ilse Le Large, via 06-82074282 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in