+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Recruitment Assistent / HR / Office Assistent (minimaal 32 uur) Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Smart Talent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wil jij werken bij de leukste werkgever van Nederland, op één van de mooiste plekjes van Rotterdam? Ben jij een sterke bemiddelaar én ondersteuner. Wil je een brede functie waarin je kan multitasken. Zou je graag willen doorgroeien? We ontmoeten je graag!

Voor wie ga je aan de slag?

Smart Talent BV is een recruitment bureau met ambitie. Wij bemiddelen Smart Talent in de volgende disciplines: Sales, Finance, HR, Marketing, ICT en Techniek in diverse branches. HBO/WO gerelateerde functies. Smart Flex BV is een flex/uitzendbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van banen op flexibele basis. MBO/HBO niveau in diverse functies. 

Onze missie; het beste recruitment bureau van Nederland zijn en blijven :) Onze passie; dagelijks met veel plezier het beste Smart Talent plaatsen bij onze opdrachtgevers. 

Wil jij meebouwen aan deze missie? We zijn aan het groeien en zijn daarom op zoek naar een slimme, initiatiefrijke en creatieve collega. Je werkt nauw samen in een klein en hecht team en zorgt ervoor dat het hart van de organisatie zeer soepel verloopt. Je doet altijd net even een stapje extra en zorgt ervoor dat er weinig aan je gevraagd hoeft te worden, omdat je het al geregeld hebt.

Je droombaan?

In deze combinatierol ga je nauw samenwerken met jouw collega’s. Je een sterke ondersteunende rol. Naast het beheren en coördineren van de administratie/facturatie op de backoffice, ben je een belangrijke factor in het werven van Smart Talent voor onze opdrachtgevers. Je vindt het leuk om zaken te regelen, processen te verbeteren en nóg efficiënter te werk te gaan. Je stelt functieprofielen op (samen met de consultant), publiceert deze vervolgens online, coördineert de binnengekomen sollicitaties, je coördineert HR gerelateerde zaken (opmaken van contracten bij uitzendovereenkomsten) en beheert de salarisadministratie. Je helpt bij de werving van passende kandidaten op onze openstaande vacatures. Je vindt het leuk om dagelijks contact te hebben met sollicitanten.

Daarnaast zullen diverse office taken onder jouw beheer vallen EN ons social mediabeleid en website. Wekelijks hou je bij wat er online gebeurt en publiceer je informatieve posts over o.a. ons vakgebied en onze vacatures. Jouw dag is nooit hetzelfde en je functie is uiterst divers en uitdagend!

Wat zijn de vereisten en waar ligt jouw talent?

Wie ben jij? Een ondernemende bouwer! Een multitalent J Je bent een mensen mens en staat vrolijk en optimistisch in het leven. Je bent een echte multitasker en behoudt goed overzicht. Je stelt duidelijke prioriteiten. Je krijgt energie van het ondersteunen van je collega’s. Je bent een kritische doener met een hands-on mentaliteit. Je vindt het belangrijk om continu 100% kwaliteit te leveren. Daarnaast beschik je over het volgende:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt lef en legt makkelijk contact;
  • Je bent administratief sterk (analytisch, secuur en erg nauwkeurig);
  • Je weet makkelijk prioriteiten te stellen en behoudt overzicht;
  • Je denkt commercieel mee en bent een snelle schakelaar;
  • Communicatief zeer vaardig;
  • Je hebt een no-nonsense mentaliteit, what you see is what you get;
  • Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam e.o.
Wat krijg je hiervoor terug?

Wat bieden we jou? Een prachtige leerweg waarin jij jezelf uiterst breed kan ontwikkelen! Een zeer uitdagende en diverse functie, bij een groeiend, hip en ambitieus bedrijf. Een zelfstandige functie, waarin je veel vrijheid en flexibiliteit krijgt om de rol naar eigen inzicht in te vullen. De kans om verder mee te bouwen aan het succes van de Smart Group.

Bekijk onze website met filmpjes op: /

Sollicitaties via video whatsapp hebben de voorkeur! Op onze website vind je meer informatie.

Hope to see ya!



Bedrijfsomschrijving

Smart Talent BV is een recruitment bureau met ambitie. Wij bemiddelen Smart Talent in de volgende disciplines: Sales, Finance, HR, Marketing, ICT en Techniek in diverse branches. HBO/WO gerelateerde functies. Smart Flex BV is een flex/uitzendbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van banen op flexibele basis. MBO/HBO niveau in diverse functies. Onze missie; het beste recruitment bureau van Nederland zijn en blijven :) Onze passie; dagelijks met veel plezier het beste Smart Talent plaatsen bij onze opdrachtgevers. Wil jij meebouwen aan deze missie? We zijn aan het groeien en zijn daarom op zoek naar een slimme, initiatiefrijke en creatieve collega. Je werkt nauw samen in een klein en hecht team en zorgt ervoor dat het hart van de organisatie zeer soepel verloopt. Je doet altijd net even een stapje extra en zorgt ervoor dat er weinig aan je gevraagd hoeft te worden, omdat je het al geregeld hebt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in