+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiedam.
Laad meer vacatures

Leerkracht groep 4 schooljaar 2024-2025 Schiedam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ExcellentFlex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een kans om met je passie voor lesgeven aan de slag te gaan? Wij zoeken een enthousiaste leerkracht voor groep 4 op een basisschool. Je gaat drie dagen per week aan de slag en krijgt de kans om tot aan de kerstvakantie met de leerlingen door te brengen. Je komt te werken in een school waar digitale leermiddelen en moderne media belangrijk zijn. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een speciale beloning als je iemand anders aanbrengt. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gepassioneerde leerkracht, in opleiding, met een voorliefde voor groep 4? En ben je in het nieuwe schooljaar 3 dagen per week beschikbaar voor een basisschool in Schiedam? Dan zijn wij op zoek naar jou! 


Lesgeven aan groep 4

Jij bent een energieke en vrolijke leerkracht die met passie voor de klas staat. Je hebt een talent om de leerlingen van groep 4 een gevarieerd en betekenisvol lesaanbod te bieden. Met jouw kennis van coöperatieve werkvormen en ervaring in de middenbouw weet je het beste uit de leerlingen te halen. Je weet precies hoe je deze leeftijdsgroep kunt inspireren en uitdagen. Ben jij, in verband met zwangerschapsverlof, de juf of meester die drie dagen per week beschikbaar is om het schooljaar te starten tot aan de kerstvakantie met de leerlingen door te brengen? Bij voorkeur op woensdag, donderdag en vrijdag.


Dit hebben we jou te bieden!
  • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
  • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
  • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
  • Eindejaarsuitkering in december; 
  • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
  • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
  • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
  • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 
Informatie over de school

De basisschool is gevestigd in een historisch pand in Schiedam en heeft de katholieke identiteit. Binnen deze school zijn digitale leermiddelen een belangrijk onderdeel binnen het onderwijs, zoals de 3Dprinter, 3D-pennen, diversen robots en sluiten ze aan bij de moderne media. Wekelijks krijgt elke groep catechese. Alle groepen hebben van 08.30 uur - 12.00 uur les en 's middags van 13.15 uur -15.15 uur en op woensdag van 08.30 uur tot 12.15 uur.  


Solliciteren

#ExcellentFlexZuid-Holland 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in