+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiedam.
Laad meer vacatures

Leerkracht groep 4 Schiedam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ExcellentFlex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Voor een basisschool in een historisch pand zoeken we een enthousiaste leerkracht voor groep 4. Je werkt drie dagen per week en kunt starten tot de zomervakantie, met optie tot kerst. Je krijgt een persoonlijke contactpersoon, salaris volgens onderwijs-cao, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering, en pensioenopbouw. Ook is er een beloning als je iemand anders aanbrengt. De school gebruikt moderne leermiddelen en heeft een katholieke identiteit. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een enthousiaste leerkracht (pabo student) met een voorkeur voor groep 4 en 3 dagen per week beschikbaar voor een basisschool in Schiedam? De leerlingen maken graag kennis met jou! 


Lesgeven aan groep 4

Jij bent dynamisch, vrolijk en je staat met passie voor de klas. De leerlingen van groep 4 weet jij een gevarieerd en betekenisvol aanbod te bieden, waarbij je jouw kennis van coöperatieve werkvormen en ervaring in de middenbouw heel goed kunt gebruiken. Je weet hoe je de leerlingen van deze leeftijd kan inspireren en uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. Ben jij 3 dagen per week de juf of meester waar de leerlingen het jaar mee gaan afsluiten? Dan kan je met de leerlingen aan de slag tot de zomervakantie en er is de mogelijkheid om tot de kerstvakantie werkzaam te blijven binnen de school. De voorkeur gaat uit naar woensdag, donderdag en vrijdag. Eerder starten voor een warme overdracht is bespreekbaar. 


Dit hebben we jou te bieden!
  • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
  • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
  • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
  • Eindejaarsuitkering in december; 
  • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
  • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
  • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
  • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 
Informatie over de school

De basisschool is gevestigd in een historisch pand in Schiedam en heeft de katholieke identiteit. Binnen deze school zijn digitale leermiddelen een belangrijk onderdeel binnen het onderwijs, zoals de 3Dprinter, 3D-pennen, diversen robots en sluiten ze aan bij de moderne media. Wekelijks krijgt elke groep catechese. Alle groepen hebben van 08.30 uur - 12.00 uur les en 's middags van 13.15 uur -15.15 uur en op woensdag van 08.30 uur tot 12.15 uur.  


Solliciteren

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je eerst nog vragen? Neem voor meer info contact op met Miranda via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. 

#ExcellentFlexZuid-Holland 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in