+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiedam.

Psychosomatisch Fysiotherapeut, regio Schiedam Schiedam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fysio Networkx

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.350 p/m

Vacature in het kort

Hou je van werken in een team met verschillende experts en waar plezier en groei belangrijk zijn? In deze functie als Psychosomatisch fysiotherapeut kan je jouw passie volgen en echt het verschil maken voor patiënten. Je werkt met een team dat elkaar steunt en samenwerkt. Er zijn veel kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je krijgt ook de mogelijkheid om een speciale studie te doen. Dit alles in een praktijk die echt om jou geeft en waar je je thuis voelt. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Werk je als Psychosomatisch fysiotherapeut graag in een team dat bestaat uit verschillende disciplines, waar werkplezier hoog in het vaandel staat en eigen ontwikkeling en initiatief wordt gestimuleerd? Ben jij gedreven? Gek van je vak? Goedlachs? Bereid om hard te werken? In staat buiten de lijntjes te kleuren? Dat is deze baan misschien iets voor jou!


Wie zijn zij?

De praktijk is een Keurmerk Fysiotherapie praktijk (SKF) en staat als zodanig in het Kwaliteitsregister. De kosten voor inschrijving van de praktijk en de medewerkers worden door de praktijk voldaan. Binnen de praktijk werken zij met het EPD van FysioManager. Het EPD is voor de fysiotherapeuten dusdanig ingericht/voorbereid dat de verwerking van de gegevens zo min mogelijk tijd kost.

Binnen de praktijk nemen de baliemedewerkers een centrale plaats in ter ontlasting en ondersteuning van de therapeuten. Binnen de praktijk zoeken de collega’s elkaar op voor vakinhoudelijke vragen en

kijken we met elkaar mee waar nodig. Binnen het team delen ze ervaringen, kennis, boosheid, frustratie en soms ook het verdriet. Ze zijn er voor elkaar, binnen de praktijk en daar buiten.

Het Paramedisch Centrum Schiedam-Vlaardingen heeft 3 locaties, waarvan 2 in Schiedam en 1 locatie in Vlaardingen. Alle locaties hebben ruime behandelkamers en een oefenzaal. In de oefenzaal vindt de individuele fysiotherapeutische revalidatie plaats en doelgroep begeleiding bij bijvoorbeeld COPD, vaatproblematiek en Parkinson.

Naast fysiotherapie vind je in onze praktijk verloskunde, podotherapie, een pedicure, een diëtetiek, massage en acupunctuur. We hebben goede contacten met de lokale huisartsen en specialisten. De praktijk is aangesloten bij het Chronisch ZorgNet, het ParkinsonNet, en het DystoniaNet. Daarnaast maken ze ook gebruik van elkaars expertise daar waar nodig. Alles om de patiënt zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in het herstel.


Wat bieden ze?

● Aantal uren? Parttime of fulltime zijn beide mogelijk. Laten we dat samen bespreken wat een ieder uitkomt

● (Stam-) salaris op basis van fulltime dienstverband is 58.200 – 64.200 euro

● Daarbij 20 betaalde vakantiedagen

● Daarbij 8 betaalde nationale vrije dagen, of naar wens inzetbaar

● Je krijgt 1 maal per jaar 8% Vakantietoeslag uitgekeerd

● Je krijgt een Studiekostenregeling aangeboden voor het volgen van cursussen

● Volledige vergoeding van een door jou gekozen Master Specialisatie binnen het fysiotherapie domein

● Wij streven naar een vaste arbeidsovereenkomst. Dat vinden wij voor de continuïteit en het gevoel van verbondenheid het fijnste.


Heb je interesse?

Je bent altijd welkom om kennis te maken op locatie in Den Haag om te kijken of de praktijk en werkwijze bij je past. Wil je een dagdeel meelopen? Dan is dat ook zeker mogelijk.

Neem voor meer info contact op met Albert Schuurmans van Fysio Networkx door te solliciteren, bel of stuur een mailtje naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in