+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Simpelveld.
Laad meer vacatures

Schilder Simpelveld

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben je een ervaren schilder op zoek naar een boeiende positie bij een betrouwbare werkgever? Bij Faber Personeel ontvang je niet alleen een salaris in lijn met de markt en zekerheid voor de toekomst, maar ook volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Als schilder ben je verantwoordelijk voor het schilderen van diverse gebouwen, zoals woningen, appartementen, scholen en kantoren. Met passie voor het vak haal je voldoening uit het succesvol afronden van schilderprojecten. Samen met je collega's streef je naar hoogwaardig vakmanschap en ben je trots op het behaalde eindresultaat.


Ben jij het?

Als ervaren schilder met minimaal 4 jaar praktijkervaring en een afgeronde schildersvakopleiding ben je van harte welkom bij ons. Ook als je minder ervaring hebt of geen voltooide opleiding bezit, nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Het hebben van een geldig VCA-certificaat is handig, maar als je deze niet hebt, staan wij klaar om je te ondersteunen bij het verkrijgen ervan. Een eigen auto is vereist, omdat je af en toe buiten de regio zult werken.


Wat wij bieden

Bij Faber Personeel waarderen we onze medewerkers. Naast een salaris in overeenstemming met de schilders-CAO, bieden wij mogelijkheden voor persoonlijke groei. Je krijgt de kans om jaarlijks twee cursussen te volgen en kunt sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Daarnaast organiseren we jaarlijks gezellige borrels, waar je je collega's buiten de werkvloer beter kunt leren kennen.


Waar jij werkt

Als vakkracht in de bouw- en schildersbranche krijg je via Faber Personeel de kans om deel te nemen aan prachtige projecten in jouw regio. Wij bieden mogelijkheden voor opleiding en doorgroei, met als doel persoonlijk het verschil te maken en dagelijks een stap verder te gaan.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in