+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sittard.
Laad meer vacatures

Administratief medewerker (Sittard) Sittard

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Valento Jobs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de Bouw branche en heeft een sterke reputatie opgebouwd in het leveren van hoogwaardige diensten. Met een stevige positie in de markt streven ze voortdurend naar groei en innovatie. Ter versterking van hun team zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren professional die de directie kan ondersteunen op administratief vlak.

Functieomschrijving:

Als administratief medewerker ter ondersteuning van de directie ben je verantwoordelijk voor het effectief beheren en organiseren van administratieve taken binnen het bedrijf. Je werkt nauw samen met de directie en biedt uitgebreide ondersteuning om de dagelijkse bedrijfsvoering soepel te laten verlopen. Je bent een belangrijke schakel binnen de organisatie en hebt een breed takenpakket dat bestaat uit, maar niet beperkt is tot:

  1. Agendabeheer: Je plant en coördineert afspraken, en vergaderingen voor de directie. Je zorgt ervoor dat alle benodigde informatie beschikbaar is en dat de agenda’s efficiënt worden beheerd.
  2. Correspondentie: Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en redigeren van zakelijke correspondentie, zoals brieven, e-mails, memo’s en rapporten. Je bewaakt de kwaliteit en tijdigheid van de correspondentie en zorgt voor een professionele communicatie.
  3. Documentbeheer: Je beheert en archiveert belangrijke documenten en bestanden, inclusief vertrouwelijke informatie. Je zorgt voor een gestructureerde en geordende documentatie, zodat informatie gemakkelijk toegankelijk is voor de directie en andere belanghebbenden.
  4. Rapportage en analyse: Je verzamelt gegevens en genereert rapporten, presentaties en statistieken voor de directie. Je voert analyses uit op basis van beschikbare gegevens om trends en ontwikkelingen te identificeren en aanbevelingen te doen ter verbetering van de bedrijfsprestaties.
  5. Organisatorische ondersteuning: Je biedt algemene ondersteuning aan de directie bij diverse administratieve taken, zoals het voorbereiden van vergaderingen, het bijhouden van actiepunten, het verzorgen van interne en externe communicatie en het afhandelen van vertrouwelijke informatie.
  6. Informatiebeheer: Je beheert de informatiestromen binnen het bedrijf, zowel intern als extern. Je zorgt ervoor dat informatie op een juiste manier wordt gecommuniceerd en gearchiveerd, en dat relevante informatie toegankelijk is voor de directie en andere belanghebbenden.
  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding in een relevante richting, zoals administratie, secretariaat of bedrijfskunde.
  • Je hebt minimaal een X aantal jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in een ondersteunende rol voor het management.
  • Ervaring in de bouwsector is een pré
  • Je bent bekend met administratieve processen en hebt ervaring met agenda- en documentbeheer.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om professioneel te corresponderen met interne en externe stakeholders.
  • Je bent zeer georganiseerd, detailgericht en kunt goed multitasken.
  • Je hebt een proactieve houding en kunt zelfstandig werken.
  • Je bent vertrouwd met MS Office-toepassingen
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in