+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sittard.
Laad meer vacatures

Technisch medewerker Sittard

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lean HR

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 14,78 p/u

Vacature in het kort

Bij Broekman krijg je de kans om in een technische rol te groeien. Je gaat aan de slag met het assembleren van maaiborden voor oogstmachines. Dit werk doe je samen in duo s, wat zorgt voor een goede samenwerking. Elke dag is anders, omdat je aan verschillende klantorders werkt. Je leert ook steeds bij door trainingen die gegeven worden. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een technische uitdaging in dagdienst? En wil je daarbij kunnen doorgroeien binnen een geweldig bedrijf? Dan is Broekman jouw bestemming!

Als assemblagemedewerker bij Broekman ben je verantwoordelijk voor de assemblage van maaiborden voor oogstmachines. Allerhande varianten worden geassembleerd door Broekman en vervolgens verstuurd richting voornamelijk Oost en Zuid-Europa.

De maaiborden worden door de logistieke medewerkers gelost in Born. Vervolgens gebracht naar de assemblage hal waar ze enige weken kunnen staan, afhankelijk van de orders. Daarna zullen de maaiborden middels heftrucks worden klaargezet nabij de assemblage gebieden. Vervolgens worden zeer uiteindelijke handelingen verricht aan de maaiborden. O.a. te denken aan het verwisselen van het maaimechanisme, hydrauliekleidingen bevestigen en tot slot een order klant specifiek maken. In deze job heb je rechtstreeks te maken met de teamleider voor onze klant Macdon, daarbij werk je in duo’s aan een machine. In totaliteit 4 duo’s die wisselende werkzaamheden verrichten in het kader van assembly.

De werkzaamheden vinden plaats in een team van +/- 10 FTE. Maaiborden voor oogstmachines worden geassembleerd in kleine teams. Gezien de kleine omvang van het team vindt er duidelijke rechtstreekse communicatie plaats met alle medewerkers, daarnaast is het werk dagelijks afwisselend, dit is afhankelijk van de specifieke klantorder. Middels diverse trainingen, georganiseerd door onze klant, worden de medewerkers op de hoogte gebracht van alle mogelijke assemblage activiteiten per oogstmachine.

Gevraagd

Je bent een geschikte kandidaat als je:
  • De Nederlandse, Engelse of Duitse taal goed beheerst;
  • ervaring hebt in de technische assemblage;
  • fulltime beschikbaar bent.


Aanbod

Je wordt ingeschaald op basis van werkervaring. We kijken samen met jou naar de instapmogelijkheid.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in