+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sittard.

Field Service Planner Sittard

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.800 - € 3.600 p/m

Vacature in het kort

Als Field Service Planner speel je een belangrijke rol in het plannen van machineonderhoud op verschillende locaties. Je werkt nauw samen met klanten en zorgt dat onze monteurs alles hebben om goed werk te kunnen doen. Je houdt de planning in de gaten en lost problemen op voordat ze groot worden. Ook zorg je dat de afspraken met klanten goed lopen en regel je alles wat onze monteurs nodig hebben voor hun reizen. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Jij krijgt een kik van een gestroomlijnde agenda! Als Field Service Planner speel jij een cruciale rol in het nauwkeurig plannen van machineonderhoud op locatie. Je bouwt professionele relaties op met klanten en voorziet onze monteurs van essentiële informatie en voorraad. Zo verzeker je klanten van geoliede machines.


Wat ga je doen?

In deze rol als Field Service Planner, ben jij de spil in het accuraat organiseren van machineonderhoud op locatie. Je plant onderhoudsafspraken met klanten en zorgt ervoor dat de monteurs alle benodigde informatie en voorraden hebben om de klus succesvol te klaren. Daarnaast houd je toezicht op de planning en grijp je tijdig in om eventuele uitdagingen te voorkomen.

Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van de maandelijkse/jaarlijkse onderhoudscontracten met onze klanten, waarbij je ervoor zorgt dat alle partijen tevreden zijn met de gemaakte afspraken. Bovendien verzorg je alle reisbenodigdheden voor onze monteurs en fungeer je als het belangrijkste aanspreekpunt voor de backoffice, projectmanagers en vertegenwoordigers op locatie. Met jouw organisatorisch talent en proactieve aanpak zorg je voor een vlekkeloze uitvoering van de operationele activiteiten.


Jouw werkzaamheden
  • Accuraat plannen van machineonderhoud op locatie bij klanten;
  • Voorzien van monteurs van de benodigde informatie en voorraad;
  • Toezicht houden op de planning en tijdig ingrijpen om uitdagingen te voorkomen;
  • Coördineren van maandelijkse/jaarlijkse onderhoudscontracten met klanten;
  • Verzorgen van alle reisbenodigdheden voor monteurs en aanverwanten.


Gevraagd

  • Afgeronde mbo+ opleiding in een relevant vakgebied;
  • Ervaring van minimaal 2 jaar in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de industrie;
  • Uitgebreide kennis van planningssoftware en ervaring met het gebruik ervan;
  • Sterke organisatorische vaardigheden en het vermogen om snel te schakelen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid;
  • Probleemoplossend vermogen en proactieve houding


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Bij deze opdrachtgever heerst een dynamische en professionele werkomgeving waarin initiatief nemen en probleemoplossend vermogen worden gewaardeerd. Je kunt rekenen op een cultuur waarin groei en ontwikkeling worden gestimuleerd, met ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Ontdek bij deze organisatie een omgeving waarin jouw vaardigheden volledig tot hun recht komen en waar samenwerking en klantgerichtheid centraal staan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in