+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Son en Breugel.
Laad meer vacatures

Ambitieuze Commercieel medewerker binnendienst Son en Breugel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Spoor 3 HRM

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Je sluit tevreden je computer af, want vandaag heb je weer veel klanten geholpen. Een fijn gevoel, toch? Als ervaren klantenservicemedewerker weet jij als geen ander hoe je klanten op een vriendelijke manier te woord staat en hen verder helpt. Je dag is geslaagd als je aan het eind van de dag mensen met een glimlach hebt geholpen. Je kennis over het product groeit met de dag, en je weet precies waar klanten met hun vragen terecht kunnen.

Voor een bedrijf in Son en Breugel zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. We zoeken iemand die graag op kantoor werkt, geniet van samenwerken met collega's en helpt ook graag de klanten die langskomen in het pand. We zijn op zoek naar een enthousiaste teamspeler om het team te versterken. Als aanspreekpunt voor onze klanten ben jij de sleutel tot het commerciële succes.


Gevraagd

Jouw missie? Klanten voorzien van informatie over de producten, levertijden en alle benodigde details. Je schrikt niet terug om proactief klantbehoeften te ontdekken en met oplossingsgerichte adviezen te komen. Het ondersteunen van het verkoopproces, opstellen van offertes en beheren van orders? Jij doet het met een glimlach. Maar er is meer! Naast het assisteren van klanten, zorg je ervoor dat het commerciële proces soepel verloopt en werk je nauw samen met het team. In ons prachtige nieuwe pand in Son en Breugel is de werkplek niet alleen een plek voor zaken, maar ook waar we samen genieten tijdens pauzes.

Voor deze rol zoeken we iemand met MBO werk- en denkniveau, goede organisatorische vaardigheden en het vermogen om prioriteiten te stellen. We vragen regelmatig naar je werkervaring, en als het na verloop van tijd minder leuk wordt, kijken we samen naar alternatieven. Hier wordt echt geluisterd naar het personeel. Naast een goed salaris beloven we vooral een dagelijkse dosis plezier en uitdaging.

Naast dat je komt te werken binnen een super leuk, informeel en ambitieus team ontvang je een goed salaris op basis van jouw kennis en werkervaring. Ook ontvang je reiskosten vergoeding. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je eigen functie helemaal vorm te geven en door te groeien naar de functie die jij graag wil. Tevens wordt je helemaal ingewerkt zodat jij écht goed wordt in je werk!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in