+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Commercieel Telefonist(e) Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 p/m

Vacatureomschrijving

🌟💼 Word De Koning(in) van de Telefoon bij Ons! 📞✨

Wil jij schitteren als Commercieel Telefonist(e) in een te gek team? Hier draait het om meer dan bellen; het is jouw missie om de agenda's van onze accountmanagers te laten overlopen van afspraken. En als commerciële tijger ben jij daar natuurlijk helemaal in je element.
Pak die telefoon, gooi je charmes in de strijd, en bel zowel bestaande als nieuwe klanten. Jij, de architect van de bedrijfsagenda.
Wat maakt het nog beter? Een startsalaris van maar liefst €2400 bruto per maand. Een knaller van een deal, toch? Mis deze kans niet! Lees snel verder en ontdek de rest van deze geweldige vacature. Jouw avontuur wacht! 💰🚀

Wat bieden wij jou
  • € 14 bruto per uur
  • Kans op een vast contract
  • Parttime of fulltime
  • Gezellige collega's en veel werkplezier
  • Mogelijkheden tot ontwikkeling
  • Mooie job om aan je sales-skills te werken
Wie ben jij

Als Commercieel Telefonist(e) ben jij niet zomaar een beller; jij bent de stralende persoonlijkheid in de kamer, de spontane kletskous van de familie. Bang om te bellen? Echt niet! Voor jou is de telefoon geen drempel, maar een podium waarop jij schittert.
Met een flinke dosis liefde en plezier pak jij die telefoon als een ware held(in). Het gesprek aangaan? Dat doe je met een glimlach op je gezicht en een sprankeling in je stem. Ervaring is mooi meegenomen, maar jouw natuurlijke enthousiasme en communicatieve skills maken het plaatje compleet.
Dus, als jij de Nederlandse taal rockt, vrienden bent met computers, en vooral niet bang bent om de telefoon te omarmen, dan ben jij precies wat we zoeken

Wat ga je doen

Als Commercieel Telefonist(e) ga jij vol enthousiasme de uitdaging aan: klanten bellen, en niet zomaar klanten, maar bedrijven! 🏢 Dit is business-to-business. Jouw missie? Afspraken maken voor de accountmanagers, zodat zij kunnen schitteren in hun eigen agenda's. 🌟 Dankzij jou staat die agenda elke week stampvol met kansen.

Heb je nog geen ervaring? No worries! In de eerste week krijg je een uitgebreid opleiding. 🎓 En ook daarna staan alle hulptroepen voor je klaar, zodat jij als een raket omhoog schiet in je groeiparcours naar professionaliteit. 🚀💪

Waar ga je werken

Stel je voor: jij, als nieuwe held(in), gaat aan de slag bij een bedrijf dat niet zomaar EHBO-producten verkoopt. Nee, hier gaat het niet om de pleisters die je bij de supermarkt in je mandje gooit. Wij hebben het over de speciale EHBO-producten die bedrijven op de werkvloer paraat moeten hebben!

En weet je wat het nog geweldiger maakt? Je gaat dit avontuur aan met 15 behulpzame collega's die, net als jij, op zoek zijn naar een hoop succesjes en werkplezier. Samen vormen jullie een dreamteam dat niet alleen levensreddende producten verkoopt, maar ook een sfeer van samenwerking, vreugde en succes creëert.

Sollicitatie

Wil jij razendsnel de volgende stap zetten? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu en laat het avontuur beginnen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in