+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Accountmanager Lease Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LEF Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie werk je als Accountmanager Lease bij een groot autobedrijf. Je helpt klanten met advies en oplossingen voor mobiliteit. Je bouwt goede relaties op en zoekt ook nieuwe klanten. Je werkt zowel op kantoor als bij klanten. Het bedrijf is als een familie, ondanks dat het zo groot is. Ze zijn trots op hun werk en helpen elkaar graag. Je krijgt een goed salaris, een auto van de zaak, korting op je zorgverzekering en de kans om veel te leren. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw baan als Accountmanager Lease

J&T Autolease, onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep, zoekt ter uitbreiding van hun salesteam een Accountmanager Lease. In deze rol werk je nauw samen met de leaseadviseur Binnendienst en ligt de focus op relatiemanagement. Jij weet als geen ander wat er speelt bij jouw klanten. Hierdoor voorzie jij hen van een passend advies, biedt oplossingen en ondersteuning op het gebied van mobiliteit.

Daarnaast ben jij bezig met het genereren van new business. Of jij dit doet door gebruik te maken van je eigen netwerk, acquisitie te plegen of naar netwerk events te gaan, dat bepaal jij zelf. Door jouw commerciële instelling herken jij kansen in de markt en weet jij hierop in te spelen. Je werkt vanuit het kantoor in Tilburg, maar zit ook vaak bij jouw klanten op locatie. Dat schakelt wel zo makkelijk.

  • Het vertalen van klantbehoeften naar passende mobiliteitsoplossingen;
  • Het zelfstandig (uit)bouwen van de relatie met jouw klanten;
  • Het opstellen en tot uitvoering brengen van account- en acquisitieplannen.
Jouw profiel en ambitie

Als ervaren accountmanager ben jij ambitieus en resultaatgericht. Jouw doelen wil je graag behalen en je geeft niet snel op. Met jouw communicatieve vaardigheden, eerlijke en pro actieve houding weet jij klanten aan je te binden en te behouden. Door jouw commerciële instelling herken jij kansen in de markt en weet je hierop in te spelen. Idealiter heb jij jouw accountmanagement ervaring opgedaan binnen de automotive en/ of leasing.

Jij

  • hebt enkele jaren ervaring met accountmanagement (B2B);
  • hebt bij voorkeur ervaring met de automotive en/ of leasing;
  • bent resultaatgericht, ziet kansen en grijpt deze met beide handen aan.
Werken bij

De Van Mossel Automotive Groep heeft zich gedurende de afgelopen 70 jaar ontwikkeld tot het grootste en meest aantrekkelijke autobedrijf in de Benelux, Frankrijk & Duitsland. Met ongeveer 350 vestigingen is Van Mossel een toonaangevende dealer van de bekendste automerken. J&T Autolease, waar deze vacature open staat, is onderdeel van de van Mossel Automotive Groep. Vanaf het hoofdkantoor in Tilburg werken zij met in totaal 14 sales collega's.

Ondanks de indrukwekkende groei die Van Mossel heeft meegemaakt, blijven ze een familiebedrijf. Werken bij Van Mossel is werken bij een internationaal gevestigde naam én tegelijkertijd met de vertrouwde en persoonlijke benadering van het mkb. Medewerkers bij Van Mossel zijn bevlogen, ze zijn trots op het werk dat zij doen. De teams zijn enthousiast en werken het liefst op kantoor. Zo zijn zij gemakkelijk met elkaar in verbinding en helpen zij elkaar. Deze bedrijfscultuur wordt niet alleen uitgedragen, maar is duidelijk voelbaar op de diverse locaties.


Dit biedt van Mossel jou als Accountmanager Lease
  • Een goed salaris met een bonusregeling;
  • Een auto van de zaak (privégebruik ook toegestaan);
  • Korting op je zorgverzekering en een goede pensioenregeling;
  • Het volgen van trainingen en opleiding naar keuze;
  • De mogelijkheid tot het onbeperkt gebruik maken van de Van Mossel Academy.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in