+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Payroll Specialist Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Jefferson Wells

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Jij wilt graag de wereld ontdekken, jezelf ontwikkelen en tegelijkertijd een vaste baan hebben bij Jefferson Wells kan dit! Lees snel verder of informeer bij ons naar de mogelijkheden als Payroll Specialist in ontwikkeling.

Bij Jefferson Wells bieden wij je een uniek programma aan waarin jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen op het gebied van Payroll naast het hebben van een vaste baan.

Een mooie carrière, een perfecte balans in je privéleven, je werk flexibel kunnen indelen maar ook zekerheid het Payroll Professional Program bied dit allemaal in één. In deze functie ontvang je een uitgebreid ontwikkeltraject met een buddy, diverse trainingen en begeleiding.
Je start bij ons als Payroll Specialist en komt in dienst bij Jefferson Wells, vanaf hier begint jou unieke ontwikkelprogramma wat intensief, leerzaam en vooral erg leuk is! Jij gaat al snel meedraaien als Payroll Specialist om jezelf maximaal te ontwikkelen.

Je gaat werken bij meerdere opdrachtgevers, de afwisseling houdt het werk leuk, je bouwt sneller ervaring op en ontwikkelt je hierdoor eerder tot een high-end-professional. Werken in de detachering brengt bovendien nog een paar extra voordelen met zich mee, zo rij jij in jou lease auto overal naartoe, en ben je flexibeler met bijvoorbeeld het inplannen van een lange reis of het volgen van trainingen. Onze huidige senior Payroll Specialisten nemen je mee in het werkveld om jou de fijne kneepjes van het vak te leren.

Hebben wij jou enthousiast gemaakt? Neem dan snel contact met ons op zodat wij jou op korte termijn kunnen klaarstomen tot senior Payroll Specialist!

Gevraagd

Heb jij enkele jaren ervaring in de salarisadministratie ben jij leergierig en ben jij in bezit van PDL (of bereid deze te behalen). Word dan samen met onze hulp in een paar jaar tijd senior salarisprofessional. Bij ons doe jij ervaring op bij diverse bedrijven, krijg je goede ondersteuning, aanvullende opleidingen (zoals VPS!), heb je gedreven collega’s en kom je terecht in een enthousiast en leuk team.

Aanbod

Dit krijg je
Waarom jij wilt kiezen voor Salarisprofs:

- Een uniek en intensief ontwikkel programma (PPP);
- Flexibel in te zetten vakantiedagen;
- Lease auto;
- Ruimte om jezelf te ontwikkelen in een snelgroeiend bedrijf;
- De leukste teamuitjes!;
- Een passend salaris;

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Patricia Beijk via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 0643238333.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in