+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.

Payroll control medewerker Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Transdev

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière als salarisadministrateur? Wil je verder ontwikkelen als specialist op salarisgebied, je bezighouden met het bouwen van looncomponenten en continu verbeteren? Is het voor jou een sport om tijdig de salarisverwerking van 6000 medewerkers te regelen in een complexe omgeving? Dan hebben wij de uitdaging voor jou!

Als Payroll Control medewerker van de salarisadministratie ben je voornamelijk bezig met het verwerken en uitvoeren van controles op de salarisadministratie, KPI's, verbetertrajecten, audits en rapportages. Hierin draag je zorg voor een correcte aansluiting en afdrachten van de salarissen naar verschillende interne- en externe partijen. De maandelijkse reguliere salaris verwerking is uiteraard ook een belangrijk onderdeel van je functie.

Je bent iemand die altijd op zoek is naar verbetering in de werkprocessen en weet hierbij de juiste afdelingen aan te haken. Je hebt een duidelijk inzicht hoe looncomponenten werken en zoekt hierin de samenwerking met onze afdeling grootboekadministratie en HR. Je verwerkt/controleert mutaties op gebied van salaris van onze medewerkers en vindt het leuk om mee te draaien in projecten.

Verder heb je veel persoonlijk contact binnen en buiten onze organisatie, zoals pensioenmaatschappijen, de belastingdienst, medewerkers en uiteraard je collega’s. Je hebt dan ook geen moeite met het beantwoorden van salaris vraagstukken, gewijzigde wet- en regelgeving of overige gerelateerde salaris zaken.



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Transdev. Hét mobiliteitsbedrijf van Nederland.
Transdev geeft mensen de vrijheid om te reizen. Van bussen, treinen en taxi’s tot ambulances en zelfs autonome shuttles, onze voertuigen vind je door het hele land. We zijn actief onder bekende merken als Connexxion, Hermes en Witte Kruis.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in