+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Payroll specialist * parttime * junior * trainee (3 tot 4 dagen) Internationaal Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Traineeship
  • 4.000 p/m

Vacatureomschrijving

Als payroll specialist werk je nauw samen met een Senior Payroll professional op wie je echt kunt bouwen. Een vriendelijke collega die graag samenwerkt en het leuk vindt om veel kennis en expertise met je te delen. Vertrouwen en betrouwbaarheid zijn essentieel in de samenwerking! Je werkt volgens een duidelijk proces en structuur. Samen ben je verantwoordelijk voor een correcte payroll van verschillende entiteiten binnen de groep.

Omschrijving van een dag:
Je start de dag met een door de ‘organisatie – barista’ gemaakte kop koffie of lekkere thee. Je checkt de inbox van het ticketing systeem en stelt jouw prioriteiten van de dag. Verschillende vragen door medewerkers, leidinggevenden en HR collega’s worden aan je gesteld via het ticketing systeem. Een aantal vragen kan je per email beantwoorden, zowel in Nederlands als Engels. Ook plan je een afspraak met een collega om hem/haar persoonlijk te informeren. Gedurende de dag loopt jouw collega van recruitment nog even langs om te vragen wat de status is van de proforma berekening die je zou opstellen. Lunchen doe je samen met je collega’s in het restaurant, waar je alle keuze hebt! In de middag richt je je op de mutaties en stel je de rapportage op. Je neemt nog even contact op met de verzekeraar om hen te informeren over de nieuwe collega’s die zijn gestart. Je sluit de dag af met een meeting inzake een multidisciplinair project met doel het optimaliseren van de processen.

Kortom een afwisselende payroll job, waarbij je cijfermatige administratieve werkzaamheden combineert met de rol van adviseur. Ook kan je jouw functie uitbreiden met werkzaamheden die je leuk vindt. Denk bijvoorbeeld aan HR Administratie of meer richting finance.
 

Gevraagd

Payroll professional, niet jouw opleidingen, maar jouw persoonlijkheid is van belang in deze rol! Jouw competenties zijn: je zorgvuldig, accuraat, cijfermatig sterk, punctueel, beschaafd, betrouwbaar en zelfkritisch. Ook beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlandse als Engelse taal; de juiste toon & stijl gebruiken, vind jij belangrijk! Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Nieuwe (HR) software systemen maak je je snel eigen. Graag werk je in een professionele, zakelijke werkomgeving waar je dusdanige kwalitatieve dienstverlening aan jouw collega’s biedt, zodat optimale (interne) klanttevredenheid wordt behaald. Mocht je nog geen ervaring hebben in het payroll - vak, maar je vindt het wel leuk om je daarin te ontwikkelen, verzoeken wij je ook te reageren op deze mooie baan als Payroll specialist!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als Payroll specialist werk je in een vaste parttime baan (24 tot 32 uur p/wk), waarbij het ook mogelijk is om een deel thuis te werken. De organisatie biedt een bijzondere, professionele en internationale werkomgeving, waar jouw leergierigheid zeker gestild gaat worden. Naast de on-the-job begeleiding van de senior payroll professional, mag je alle cursussen en opleidingen volgen. Er wordt een passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, geboden van E 2.800,- tot E 4.000,- bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband. Daarnaast worden er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden geboden, waaronder een 13de maand en een goed pensioen. Career Factory treedt in deze procedure op als intermediair. Bij gebleken geschiktheid zal je een vast contract aangeboden krijgen, direct bij onze opdrachtgever.
 

Uren

24 - 32 uur
24

Bedrijfsomschrijving

Dit internationale advieskantoor met verschillende kantoren verspreid over de wereld, kan je dit bieden! Als Payroll specialist werk je vanuit een onlangs verbouwd, stijlvol & modern pand in Amsterdam-Zuid, waar circa 200 medewerkers werkzaam zijn. Ook gedeeltelijk remote werken wordt geboden!Als Payroll specialist parttime/ junior werk je in het HR team samen met de senior Payroll Specialist van wie je veel kunt leren. Daarnaast werk je veel samen met jouw HR collega’s: HR Business partner en drie collega’s HR Officers. Hard werken, humor, relativeringsvermogen, eerlijkheid en collegialiteit zijn kenmerkend voor de sfeer op de afdeling. Je kunt echt bouwen op elkaar! Door professioneel en servicegericht te werken, streeft het team naar optimaal tevreden interne klanten.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in