+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Leerkracht basisonderwijs Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

ExcellentFlex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke vaste of flexibele baan binnen het basisonderwijs of speciaal onderwijs in Utrecht e.o.? Wil je graag je eigen klas voor een schooljaar of wil je juist héél flexibel je eigen werkdagen regelen en zelf bepalen wanneer je wel en niet werkt? Dan hebben wij dé oplossing voor zowel gediplomeerde leerkrachten als voor pabo studenten!


Flexpool, detachering en vaste banen

Kom werken via ExcellentFlex en werk waar, wanneer, en zoveel jij wilt.

Flexpool
Wil jij die reddende engel zijn waardoor een klas niet naar huis gestuurd wordt? Als je invaller bent in onze flexpool, geef jij zelf via onze app aan wanneer je beschikbaar bent voor invalwerk, aan de hand hiervan krijg jij werk aangeboden en kun je diensten accepteren. Dit kunnen aanvragen zijn voor één dag maar ook voor meerdere dagen achter elkaar binnen de door jou gewenste regio. Jij bepaalt altijd zelf wanneer je beschikbaar bent en of je een invalklus wel of niet aanneemt. Ben jij dus op zoek naar maximale flexibiliteit en vind je het leuk om op verschillende scholen een kijkje te nemen? Dan biedt de flexpool uitkomst!

Detachering
Wil je liever langdurig invallen? Dan kan detachering interessant voor jou zijn. Wij hebben diverse mogelijkheden op het gebied van langdurige vervangingen, het gaat dan bijvoorbeeld om ziektevervanging of zwangerschapsverlof met en zonder groepsverantwoordelijkheid.

Vaste banen
Ben jij op zoek naar een vaste baan nu of in de toekomst? Steeds meer scholen zetten ook formatie vacatures bij Excellentflex uit. Na een geslaagde sollicitatieprocedure en wederzijdse klik kom je direct in dienst bij het schoolbestuur of de school. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we vrijblijvend jouw wensen in kaart zodat wij aan de hand hiervan de best passende vacatures aan jou kunnen voorleggen.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een inschaling conform de CAO Primair Onderwijs, reiskostenvergoeding, coaching en begeleiding, Naast kosteloze deelname van ons uitgebreide opleidingsaanbod.


Functie-eisen
  • Je bent in het bezit van een pabo-diploma of bezig deze te behalen;
  • Je kunt zonder bezwaar een VOG overleggen.
Solliciteren

Heb je interesse? Dan ontvangen we je sollicitatie graag via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en plannen we vervolgens graag een gesprek met je in.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in