+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Projectmanager Application Services Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Capgemini

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Jouw uitdaging als Projectmanager bij Capgemini? Door je brede kennis van zowel de business als de bedrijfsresultaten van onze opdrachtgevers ben je in staat om als gesprekspartner de relatie naar een hoger niveau te tillen. What’s in it for you? Vrijheid in het managen van grootschalige projecten en programma’s. De verantwoordelijkheid voor het totaalpakket van delivery, finance, klanttevredenheid en performance van het (multidisciplinaire) team. En dat alles bij de marktleider van Nederland!



Jouw mogelijkheden als Projectmanager Application Services bij Capgemini

Als ondernemende projectmanager ben je niet alleen betrokken bij het vormgeven van zakelijke deals, maar speel je ook een sleutelrol in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen en strategieën, samen met onze business developers en technische specialisten. Je omarmt de verantwoordelijkheid voor het volledige project, waarbij je de diverse disciplines moeiteloos samenbrengt om aan de verwachtingen, contractuele afspraken en budgetten te voldoen. Met precisie voorzie je zowel de klant als de Capgemini-organisatie van actuele informatie over de status en voortgang van jouw project

Initiatief nemen is voor jou vanzelfsprekend, en je hebt een natuurlijk vermogen om anderen te inspireren. Met sterke vaardigheden in stakeholdermanagement fungeer je niet alleen als een facilitator en change manager binnen jouw team(s), maar ben je ook een doortastende troubleshooter. Het aangaan van uitdagende taken en het benutten van commerciële kansen zijn voor jou geen obstakels, maar kansen om te excelleren.

Daarnaast kun je deelnemen aan een global engagementmanager certificeringsprogramma. En kun je verder ontwikkelen door te participeren in de vakgroep van Project/Engagement Managers. Deze vakgroep organiseert verschillende sessies gedurende het jaar om kennis en ervaringsuitwisseling tussen vakgenoten te bevorderen. Je krijgt bij ons alle vrijheid om zelf richting te geven aan je carrière en heb je toegang tot honderden trainingen en opleidingen via onze Capgemini Academy of Capgemini University.



Je thuisbasis bij Capgemini

Hoewel je het grootste deel van de tijd bij en voor je klant werkt, kun je altijd terugvallen op een vertrouwde thuisbasis: Het Engagement Management cluster binnen onze Application Services divisie. In onze divisie kom je terecht bij verschillende vakgebieden die staan voor kwaliteit; geen project zonder Application Services. Binnen de dynamische omgeving van Capgemini heerst een cultuur van openheid en samenwerking, waar iedereen bereid is elkaar te ondersteunen. Werk je bij Capgemini, dan doe je mee in het internationale topsegment van de technologische dienstverlening. We hebben grote ambities, daarom zijn we altijd uit op meer, beter en toonaangevend. Digitale transformatie op het hoogste niveau; dat is waar wij voor gaan. Zodat we klanten helpen aan een podiumplek voor de digitale voorsprong die ze mede dankzij ons realiseren. Daarbij ontwikkelen we onszelf continu waar dat kan. Dus niet simpelweg blijven groeien vanuit onze bestaande kennis en kunde. Maar altijd op weg naar de volgende stap in thought leadership.



Benefits

  • Onbegrensde mogelijkheden om je carrière en netwerk een flinke impuls te geven.
  • Een enthousiaste interne engagement-management-community binnen de Capgemini Group, waarin we elkaar actief opzoeken en op de hoogte houden van trends en projecten.
  • Koudwatervrees? Kennen we niet. Bij ons krijg je direct een vast contract.
  • All You Can Train zonder enige verplichtingen via onze eigen Academy.
  • Een goed gevulde koffer met vakantiegeld én genoeg tijd (26 dagen) om het uit te geven. Zin in een extra lange vakantie? Koop dan dagen bij.
  • Capgemini draagt bij aan jouw pensioen. Daarnaast heb je ook de vrijheid om hier zelf nog extra aan bij te dragen.
  • Hybride werken met onze connectiviteitsvergoeding en een mobiliteitsbudget.
  • En uiteraard een passend salaris.



Waarom past deze vacature bij jou?

Jij bepaalt graag de richting op basis van jouw visie en leiderschap. Je bent in staat om grote teams te organiseren, te enthousiasmeren en tot grote hoogte te brengen. Probleemloos knoop je relaties aan op ieder niveau. Daarbij benut je jouw talent om te overtuigen, te verbinden en vertrouwen te winnen. Je beweegt makkelijk mee in iedere situatie dankzij jouw inlevingsvermogen, communicatieve vaardigheden en politieke sensitiviteit. Door de relatie naar een hoger niveau te tillen, volgt de additionele business vanzelf; dat is waar jij in gelooft. De resultaten die je boekt maken jou trots en stellen je bovendien in staat om je klant te laten shinen.

Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau.
  • Minimaal 3jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld als delivery manager, projectmanager, programmamanager of engagement manager.
  • Aantoonbare ervaring met het succesvol uitvoeren van contracten, projecten en programma’s.
  • Relevante kennis van business en IT en de bijbehorende trends en ontwikkelingen.
  • Leadershipskills die de performance van de klant én je collega’s optimaliseren.
  • De skills om te balanceren tussen pragmatisme, strategie en innovatief denken.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in