+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Accountmanager - Online Platform - Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Page Personnel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Page Personnel

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Bij ons bedrijf in Utrecht hebben zijn we opzoek naar een gedreven Accountmanager. Heb jij passie voor sales en het opbouwen van klantrelaties? Sta jij bekend om het leveren van uitstekende service en zet jij net dat extra stapje voor de klant? Dan nodigen wij jou graag uit om met ons in contact te komen!

Omschrijving

Als Accountmanager krijg je de verantwoordelijkheid over je eigen klantenportfolio. Je onderhoudt bestaande relaties, ondersteunt hen bij het succesvol inzetten van ons platform, en zoekt voortdurend naar mogelijkheden om de samenwerking uit te breiden. Daarnaast ben je bedreven in het omzetten van gekwalificeerde leads naar tevreden klanten.
  • Effectief beheren en onderhouden van bestaande (key) accounts door contact te onderhouden.
  • Proactief zoeken naar kansen om de samenwerking met bestaande klanten uit te breiden door middel van nieuwe diensten of oplossingen die waarde toevoegen aan hun bedrijfsactiviteiten.
  • Handhaven van een voortdurend hoog niveau van klanttevredenheid door snelle respons op vragen, het oplossen van eventuele problemen en het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen.
  • Grondig analyseren van de behoeften en doelstellingen van klanten door middel van diepgaande gesprekken en het nauwlettend volgen van marktontwikkelingen.
  • Vertalen van klantbehoeften naar concrete oplossingen en strategieën.
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van gepersonaliseerde plannen om klantengroei te stimuleren en zowel korte- als langetermijndoelstellingen te behalen.
  • Actief nastreven van verkoopdoelen en groeidoelstellingen door middel van proactieve verkoopinspanningen en strategieën, met aandacht voor het identificeren en benutten van nieuwe zakelijke kansen.
  • Systematisch bijhouden van alle klantinteracties en salesactiviteiten in het Salesforce-systeem om een gedetailleerd overzicht te behouden en strategische beslissingen te ondersteunen.
Aanbod

Als je na twee gesprekken met de werkgever even enthousiast bent als zij, dan hebben we de eer om jou een aantrekkelijk aanbod te doen. Dit aanbod, gebaseerd op een 40-urige werkweek, omvat het volgende:
  • Een bruto maandsalaris tussen de €3.000 en €4.000;
  • Een aantrekkelijke bonus die per kwartaal uitbetaald zal worden;
  • Vakantiegeld gelijk aan een maand salaris;
  • Maar liefst 25 vakantiedagen om je vakantiegeld uit te geven;
  • De mogelijkheid om verder te groeien;
  • Een auto van de zaak;
  • Gratis parkeren bij kantoor;
  • Pensioenopbouw via de werkgever;
  • Een werksfeer waar je graag naar toe gaat;
  • De mogelijkheid om thuis te werken;
  • Een fijne werkplek van alle gemakken voorzien;
  • Een organisatie waar successen worden gevierd met leuke uitjes;
  • Een werkgever én team waar je op lange termijn kan bouwen.
Tijdens deze procedure sta je in contact met Jeroen Hoefste, Associate bij Page Personnel. Vragen kunnen na het opsturen van je LinkedIn profiel of cv per telefoon of Whatsapp gesteld worden via 06.5882.1832

Gevraagd

Wij zijn op zoek naar een ervaren Accountmanager die gedijt in een warme, familiaire bedrijfscultuur waar successen samen worden gevierd. Als Accountmanager bij ons ben je niet alleen een expert in sales, maar ook een waardevolle schakel in onze innovatieve en dynamische omgeving.

Sales Expertise: Je hebt aantoonbare ervaring in sales, bij voorkeur in het werken met diverse klanten, van MKB'ers tot grote Corporates. Je begrijpt het salesproces en bent bedreven in het opbouwen en onderhouden van klantrelaties.

Proactieve Houding: In onze dynamische omgeving is proactiviteit essentieel. Je hebt een hands-on mentaliteit en neemt initiatief in het identificeren van kansen voor groei en samenwerking met klanten.

Passie voor Succes: Je deelt onze passie voor het vieren van successen. Je begrijpt het belang van teamwerk en bent enthousiast om bij te dragen aan de positieve werkcultuur waarin iedereen wordt aangemoedigd om te groeien en te bloeien.

Communicatieve Vaardigheden: Sterke communicatieve vaardigheden zijn vanzelfsprekend voor jou. Je kunt effectief communiceren met klanten en collega's, en je bent in staat om de unieke behoeften van elke klant te begrijpen en te adresseren.

Bedrijfsomschrijving

In de jaren 2000 zijn wij opgericht en op het moment zijn wij het meest toonaangevende freelance platform in Nederland. Ons platform fungeert als een effectieve schakel tussen freelancers en organisaties, waardoor ze op een optimale manier met elkaar in contact kunnen komen. Binnen ons hechte team streven we dagelijks naar de verdere uitbreiding van ons platform, met een ondernemende geest waarin nieuwe initiatieven worden aangemoedigd en successen worden gevierd.
Gelegen in Utrecht, bevinden we ons op een goed bereikbare locatie langs de A2, direct bij het station en winkelcentrum Leidsche Rijn. Als snelgroeiende organisatie bieden we een dynamische werkomgeving met volop ruimte voor eigen initiatief. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door het vieren van successen en het regelmatig organiseren van leuke teamuitjes.
Bij ons heerst een warme en familiaire bedrijfscultuur waarin successen niet alleen worden behaald maar ook samen gevierd. We geloven sterk in het creëren van een werkomgeving waarin medewerkers gedijen en zich gewaardeerd voelen. De dynamische en innovatieve aard van onze organisatie zorgt voor een continu veranderende en boeiende werkomgeving. Als werknemer ben je niet slechts een toeschouwer, maar een actieve deelnemer in de ontwikkeling van het bedrijf. Jouw input wordt gewaardeerd en je wordt voortdurend meegenomen in de koers en groei van ons bedrijf.
Ons klantenportfolio is breed en gevarieerd, wat resulteert in een boeiende en dynamische werkomgeving voor onze Accountmanagers. Van kleine en middelgrote bedrijven tot grote ondernemingen, je krijgt de kans om met verschillende bedrijven samen te werken en hun specifieke behoeften te begrijpen. Of het nu gaat om een eenmalig gebruik van ons platform of een dagelijkse inzet, als Accountmanager navigeer je door verschillende zakelijke scenario's en pas je je aanpak aan om te voldoen aan de unieke eisen van elke klant.
Als Accountmanager speel je een cruciale rol in het bedienen van een gevarieerd klantenbestand, variërend van MKB'ers tot grote Corporates. Ons platform wordt zowel eenmalig als dagelijks door klanten gebruikt, wat betekent dat je te maken krijgt met diverse behoeften en eisen. Jouw werkzaamheden omvatten het beheren van bestaande klantrelaties, ondersteunen bij het effectief gebruik van ons platform, en het identificeren van mogelijkheden voor verdere samenwerking. Je bent de schakel tussen het platform en de unieke aanpak die elke klant vereist.
























Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in