+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Leerkracht basisonderwijs | Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tip onderwijs

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van het basisonderwijs en word de spil in de ontwikkeling van jonge geesten. Als leerkracht op onze basisschool in Utrecht speel je een cruciale rol in het vormgeven van boeiende lessen die perfect aansluiten bij de individuele leerbehoeften. Naast een competitief salaris bieden we een werkomgeving waarin je samenwerkt met een team van enthousiaste collega's. We ondersteunen je groei en ontwikkeling, zodat je elke dag met voldoening naar je werk gaat. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een sprankelende passie voor het onderwijs en ben je op zoek naar een betekenisvolle rol als leerkracht basisonderwijs in Utrecht? Dan is deze vacature speciaal voor jou!
Voor onze basisschool in het hart van Utrecht zijn we op zoek naar een inspirerende en zelfstandige leerkracht. In deze rol speel je een sleutelpositie in de ontwikkeling van onze leerlingen en draag je bij aan hun welzijn op een diepgaand niveau.

Wat ga je doen?
  • Jij bent de creatieve geest achter boeiende en leerzame lessen die perfect inspelen op de individuele behoeften en competentieniveaus van onze leerlingen.
  • Met een op maat gemaakte aanpak bied je individuele begeleiding en ondersteuning aan leerlingen om hun leerproces te optimaliseren.
  • Je creëert een bruisende en veilige leeromgeving waarin leerlingen worden aangemoedigd om vragen te stellen, hun eigen stem te laten horen en hun volledige potentieel te ontplooien.
  • Het bevorderen van een positieve en inclusieve sfeer staat centraal, waarbij je snel inspeelt op situaties waarin een leerling extra zorg en begeleiding nodig heeft.
  • Het voeren van opbouwende gesprekken met leerlingen en ouders om het welzijn en de leerprestaties te versterken.
Wat hebben wij voor jou in petto?
Wij bieden niet alleen een competitief salaris in lijn met de geldende cao voor het primair onderwijs, maar ook een dynamische werkomgeving waarin je samenwerkt met enthousiaste collega’s die zich allemaal richten op de ontwikkeling van onze leerlingen. Daarnaast voorzien we in begeleiding om jouw groei en ontwikkeling als leerkracht te stimuleren, zodat je elke dag met voldoening naar je werk gaat.

Ben jij de gedroomde match?
Wij verwelkomen graag een leerkracht met:
  • Een relevant onderwijsdiploma op hbo-niveau (Pabo of gelijkwaardig).
  • Ruime ervaring in het basisonderwijs en bewezen capaciteiten om zelfstandig voor de klas te staan.
  • Een aanstekelijk enthousiasme, ongeëvenaarde motivatie en de vaardigheid om een levendige en gestructureerde klasomgeving te handhaven.
  • Flexibele beschikbaarheid voor zowel parttime als fulltime dienstverbanden.
Wil jij een actieve rol spelen in de groei van de klas en jouw unieke kwaliteiten als leerkracht volop benutten? Solliciteer dan nu op onze vacature leerkracht basisonderwijs in Utrecht. Wij kijken vol verwachting uit naar de kans om jouw passie voor het onderwijs te verwelkomen in ons toegewijde team!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in