+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Verpleegkundig specialist ggz zzp Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

In deze functie help je patienten met complexe zorgvragen. Je werkt in een team dat graag samenwerkt en van elkaar leert. Jouw werk is belangrijk voor de toekomst van de patienten. Je krijgt de kans om te groeien en mee te denken over hoe het beter kan. Er is veel aandacht voor jouw ontwikkeling. Je werkt op een plek waar elke dag anders is en waar je echt het verschil kunt maken. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Midden in het krachtenveld rondom de patiënt je persoonlijke overtuigingskracht inzetten. Een passende behandeling vinden, ondanks de complexiteit van een zorgvraag, geeft jou energie.


Jouw nieuwe baan

Deze parttime verpleegkundig specialist vacature binnen een zorgeenheid voor voortgezette klinische behandeling is een ideale vacature voor een verpleegkundig specialist die graag actief meewerkt aan de innovatievraagstukken. Want naast jouw rol in de behandeling ligt hier een belangrijke taak voor jou: mee ontwikkelen van innovatiegerichte beleid. Denk hierbij aan kwaliteitsverbetering en de implementatie en doorontwikkeling van herstelmethodieken als ART, DITSMI en Triple C) en. Jouw input wordt zeer gewaardeerd!

Deze zorgeenheid ondersteunt een zeer intensieve groep: langdurige zorg, EPA, zonder beveiliging. Je werkt met patiënten die behoefte hebben aan 24-uursnabijheid, (on)geplande zorg en een veilige omgeving. Voor deze patiënten bleek de meest intensieve ambulante hulpverlening onvoldoende te zijn. Een deel van deze EPA-patiënten ontvangt verplichte zorg onder de Wvggz.

Samen met collega’s probeer jij de patiëntgroep een duurzaam vooruitzicht buiten de kliniek te bieden. Aan deze doelstelling werk je samen met 24-uurszorgmedewerkers, een psychiater, een psycholoog, een orthopedagoog, vaktherapeuten, een maatschappelijk werker en een arts. Binnen dit team – dat veel waarde hecht aan deskundigheidsbevordering - is intercollegiaal overleg iets vanzelfsprekends. Jullie hebben structureel intervisie en behandelarenoverleg.

Jij hebt een belangrijke rol als regiebehandelaar. Wat zijn jouw dagelijkse activiteiten?

  • Voeren van intakegesprekken.

  • Opstellen en uitvoeren van behandelplannen.

  • Voorschrijven en evaluaties van medicatie.

  • Doen van aanvullende diagnostiek en onderzoek.

  • Coachen van collega’s (24-uurszorgmedewerkers) vanuit jouw professionele attitude en (klinische) expertise. Denk hierbij ook aan het geven van klinische lessen.

Binnen de zorgeenheid krijgen alle verpleegkundig specialisten mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Hier mag je actief meedenken over ontwikkelingen en verbeteringen. Wil jij (blijven) groeien in je vak? Gebruik dan zeker de ontwikkelingsmogelijkheden die je hier krijgt. Ook een startende VS ggz is welkom om op deze VS vacature te reageren.


Jouw nieuwe werkplek

Een hectische werkplek binnen een instelling voor geestelijke gezondheidszorg met een verzorgingsgebied in de regio Utrecht. Een uitdagende VS functie op een plek waar écht geen dag hetzelfde is en jij een verschil kunt maken voor patiënten. Hier werk je niet alleen, maar samen met enthousiaste collega’s van verschillende disciplines. Er is veel aandacht voor structurele intervisiebijeenkomsten en deskundigheidsbevordering.

Twijfel je of deze interim-opdracht iets voor je is? BKV regelt graag een meeloopmoment voor jou! Je bent van harte welkom om eens langs te gaan op de werkvloer om kennis te maken met mogelijke collega’s en een goede indruk van afdeling te krijgen.


Wat breng je mee?

Jij…

  • bent gediplomeerd en geregistreerd als verpleegkundig specialist ggz;

  • hebt expertise op het gebied van uitvoering van verschillende behandelvormen (individueel of groepsgericht);

  • hebt affiniteit met de EPA-doelgroep;

  • werkt graag samen in multidisciplinair teamverband en externe netwerkpartners, maar komt zelfstandig ook goed uit de verf;

  • houdt van pionieren en krijgt energie van het vinden van een passende (behandel)weg in de complexiteit van elke zorgvraag;

  • reflecteert op je eigen handelen en maakt dingen bespreekbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Dit is een zzp-opdracht voor minimaal 16 uur en maximaal 32 uur per week. Voor jouw zzp-werkzaamheden kom jij samen met deze ggz-instelling een uurtarief overeen. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in