+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.

Verpleegkundige in opleiding tot Specialist (vios) GGz Centraal Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GGz Centraal

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.076 - € 4.785 p/m

Vacatureomschrijving

Zo werk jij
Als verpleegkundig specialist ggz in opleiding werk je in de directe patiëntenzorg op verschillende afdelingen binnen veelal multidisciplinaire teams en volg je de driejarige masteropleiding verpleegkundig specialist ggz. Je wordt opgeleid tot inhoudelijk expert in het vakgebied van de verpleegkunde in de ggz en ontwikkelt tijdens deze drie jaar de competenties om te functioneren als regiebehandelaar, innovator, onderzoeker en coach. Zo leer je zelfstandig behandelverantwoordelijkheid te dragen in combinatie met het onderzoeken en verbeteren van de (verpleegkundige) zorg en behandeling en het coachen van andere hulpverleners.

Wil je weten hoe het is om in opleiding te zijn? Aron en Lisa zitten in het tweede jaar van het traject en vertellen meer in een serie podcast afleveringen die je hier kunt vinden.

Het cursorisch deel van de opleiding volg je één dag in de week bij de opleidingsinstelling GGZVS in Utrecht. Het praktijkdeel krijgt vorm door te werken en te leren op verschillende praktijkleerplaatsen binnen GGz Centraal. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen onze werkgebieden in regio Eemland, Gooi- en Vechtstreek, Flevoland en Veluwe & Veluwevallei.

Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je de onderwijsgraad Master of Science en de beroepstitel Verpleegkundig Specialist GGZ. Je wordt geregistreerd als verpleegkundig specialist in het BIG-register artikel 14.


Gevraagd

Jouw kwaliteiten
Vooropgesteld is jouw affiniteit met de geestelijke gezondheidszorg. De doelgroep, de casuïstiek en de ontwikkelingen in dit brede werkveld spreken jouw interesse buitengewoon aan. Daarnaast:
  • ben je geregistreerd in het verpleegkundig beroepsregister, artikel 3, Wet BIG.
  • heb je een diploma hbo-Verpleegkunde (Bachelor getuigschrift).
  • heb je minimaal twee jaar werkervaring (minimaal 0,8 fte) als verpleegkundige in een hbo-verpleegkundige functie in de GGZ.
  • is jouw Engels zowel schriftelijk als mondeling in de basis in orde. Sommige literatuur is in het Engels en zo nu en dan krijg je te maken met niet Nederlands sprekende cliënten.
  • ben je betrokken, heb je doorzettingsvermogen en heb je een gezonde dosis (intellectuele) nieuwsgierigheid en zelfreflectie om het beste uit jezelf en je specialisatieopleiding te halen.
  • een overzicht van de toelatingseisen en arbeidsvoorwaarden vind je hier.
Kortom, je bent er klaar voor om jezelf als verpleegkundige te ontplooien en te ontwikkelen tot verpleegkundig specialist.


Aanbod

Wij zorgen voor jou
De basis is prima in orde. Je krijgt een contract voor 36 uur per week voor de duur van drie jaar (vanaf 01-01-2025). Het salaris is conform de CAO GGZ, FWG55 (minimaal € 3.076,- en maximaal € 4.785,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek), afhankelijk van relevante werkervaringsjaren als verpleegkundige. Een 32-urige werkweek is onder voorwaarden ook mogelijk. De lestijd valt helemaal binnen werktijd, de studietijd is in eigen tijd.

Je wordt begeleid en gecoacht door ervaren verpleegkundig specialisten die jou graag de fijne knepen van het vak laten leren kennen en op wie je kan terugvallen bij vragen of om mee te sparren.

Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, eindejaarsregeling en een pakket op het gebied van pensioen en verzekeringen maakt onder andere deel uit van de secundaire arbeidsvoorwaarden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in