+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Docent Lichamelijk Opvoeding Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.302 - € 5.031 p/m

Vacature in het kort

Bij Maandag(R) Onderwijs Utrecht zoeken we een inspirerende docent LO die leerlingen motiveert en ondersteunt bij hun fysieke ontwikkeling. Met een vast dienstverband vanaf 0,6 FTE kun je verschillende (inval-)opdrachten vervullen en zo bijdragen aan diverse scholen. We investeren in jouw professionele groei met een toegewijde onderwijscoach, recruiter, studiebudget, en regelmatige trainingen. Maak het verschil en deel je passie voor sport en beweging! Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Bij Maandag® Onderwijs Utrecht zijn we op zoek naar een inspirerende docent LO die klaar staat om leerlingen te motiveren en te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun fysieke vaardigheden en een gezonde levensstijl. Met een vast dienstverband vanaf 0,6 FTE bieden we jou de mogelijkheid om verschillende (inval-)opdrachten te vervullen en zo een waardevolle bijdrage te leveren aan diverse scholen binnen ons netwerk.

Als docent Lichamelijke Opvoeding speel je een essentiële rol in het stimuleren van een actieve levensstijl en het bevorderen van de fysieke gezondheid van leerlingen. Je verzorgt dynamische en uitdagende lessen waarin leerlingen worden uitgedaagd om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen, samen te werken en plezier te beleven aan sport en beweging.

Bij Maandag® Onderwijs Utrecht investeren we in jouw professionele ontwikkeling en bieden we alle ondersteuning die je nodig hebt om te excelleren als docent LO. Met een toegewijde onderwijscoach, een eigen recruiter, ruimte voor persoonlijke groei (inclusief een studiebudget en onze eigen academy), en regelmatige intervisies en trainingen, ben je bij ons in goede handen.

Ben jij klaar om jouw passie voor sport en beweging te delen en een verschil te maken in het leven van leerlingen? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons dynamische team bij Maandag® Onderwijs Utrecht!


Functie eisen

De ideale kandidaat heeft een relevante onderwijsbevoegdheid (of bijna behaald) en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Je hebt affiniteit met sport en bewegen en bent in staat om op een motiverende en stimulerende manier les te geven. Je kunt goed differentiëren om tegemoet te komen aan de diverse behoeften en niveaus van de leerlingen.

Daarnaast ben je flexibel, creatief en proactief in het organiseren van sportactiviteiten en evenementen. Je bent een teamspeler die goed kan samenwerken met collega's en bereid is om bij te dragen aan de ontwikkeling van het onderwijsprogramma.

Belangrijk is ook dat je een po


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Lichamelijk Opvoeding die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in