+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Ambitieuze leerkracht gezocht! Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.302 - € 5.031 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van het basisonderwijs, waar eerlijkheid en levendigheid de norm zijn. Als groepsleerkracht bij Maandag(R) Utrecht krijg je de kans om elk kind op jouw eigen unieke manier te inspireren. Met de flexibiliteit om op verschillende scholen te werken en ondersteuning van passende trainingen, staat jouw ontwikkeling centraal. Ontdek hoe jouw maandag er echt uit kan zien! Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

‘Juf wat heb je een gekke broek aan’, ‘Meester, je lijkt een beetje op mijn opa’, ‘wow Juf, jij bent echt al oud!’ ‘Meester, je moet niet zo raar doen. Zo raar doet mijn moeder ook altijd.’ Binnen het basisonderwijs zouden dit zomaar uitspraken kunnen zijn waar je als groepsleerkracht mee te maken krijgt. Kinderen zijn nou eenmaal de eerlijkste wezentjes op aarde. En dat is precies wat jij fantastisch vindt! Als leerkracht in het basisonderwijs vind je het heerlijk om deze doelgroep zowel de verplichte vakken als normen en waarden bij te brengen. Ze zijn immers het grootste gedeelte van hun tijd bij jou! Elk kind is verschillend en heeft dus een andere aanpak nodig. Maar dat is voor jou geen probleem. Binnen Maandag® Utrecht verwelkomen wij graag leerkrachten die zin hebben in een nieuwe maandag. Wij van Maandag® werken met ervaren en minder ervaren leerkrachten in alle denkbare regio’s. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Ook dat kan bij Maandag®! Wij bieden verschillende passende trainingen aan onze professionals. Daarbij krijg je bij Maandag® de kans om op verschillende scholen te werken. Zo kun je, zonder je zekerheid te verliezen, ontdekken wat echt bij jou past. Bij Maandag® staan jouw ambitie en ontwikkeling centraal. 


Functie eisen
  • Je hebt een PABO bevoegdheid (of bent studerende hiervoor);
  • Je staat open voor nieuwe uitdagingen;
  • Je bent flexibel;
  • Je maakt van elke dag een feestje!
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Ambitieuze leerkracht gezocht! die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in