+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Startend Leerkracht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.001 - € 5.329 p/m

Vacature in het kort

Als Leerkracht via Maandag(R) krijg je de kans om te werken op verschillende scholen en onderwijsvormen te ontdekken, zoals Jenaplan, Dalton, en Montessori. Je wordt 'on the job' begeleid en kunt zelf kiezen wat je wilt leren. Ook zijn er momenten om van andere Leerkrachten te leren en kun je cursussen volgen. Maandag(R) biedt goede arbeidsvoorwaarden en de kans om te groeien, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Je maakt deel uit van een team dat mensen helpt werk te vinden waar ze echt van houden. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Leerkracht via Maandag® word je omdat je passie hebt voor het onderwijs! Je kan namelijk in de keukens kijken bij tal van interessante scholen. Of het nu gaat om scholen met een grondslag op basis van geloof of openbare scholen, er is veel mogelijk. Je krijgt de kans om verschillende onderwijsvormen zoals Jenaplan-, Dalton-, Montessori onderwijs of het vrije school principe van dichtbij te zien. Dit allemaal om jezelf als startende Leerkracht te ontwikkelen tot een complete Leerkracht. Het mooie van ons Traineeship genaamd 'Startklaar' is dat je 'on the job' begeleidt wordt en jezelf ook op persoonlijk vlak verder kan ontwikkelen. Hoe ziet dat er uit? Je bent zelf de baas over wat je leert. Je bepaalt samen met de Maandag® Academy wat jouw leerprogramma is. Er zijn periodieke intervisie momenten om van andere Leerkrachten te leren, je kunt in overleg cursussen en vaardigheidstrainingen volgen gericht op jouw persoonlijke leerbehoefte.


Functie eisen
  • Onlangs de PABO behaald of in de afrondende fase (LIO);
  • Maximaal 1-2 jaar werkervaring als Leerkracht/stagiaire;
  • Een flinke dosis lef en enthousiasme om te starten als Leerkracht;
  • Plezier in het begeleiden en ontwikkelen van kinderen;
  • Flexibel zijn om in verschillende keukens te kijken.
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Startend Leerkracht die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in