+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Projectleider ondergrondse Railinfra Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Streef samen naar de top in de wereld van ondergrondse railinfra als projectleider. Werk aan uitdagende projecten zoals de Uithoornlijn en het spoor van Tilburg, waarbij innovatie en nieuwe technologieën centraal staan. Bij Dura Vermeer krijg je de vrijheid om deze projecten naar succes te leiden, terwijl je nauw samenwerkt met een deskundig team. Geniet van uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een aantrekkelijk salaris, flexibele werkregelingen en een uitgebreid pakket aan secundaire voordelen zoals een vitaliteitsprogramma en groeimogelijkheden binnen de Dura Vermeer academie. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw ambitie

Samen naar de top 3. Waar je kracht ook ligt, je gaat als projectleider meebouwen aan onze ambitie: binnen 3 jaar een plek in de top 3 van vernieuwers in de ondergrondse railinfra. Complexe projecten, werken met nieuwe technologieën, innovatief denken. Je kan veel en dat laat je bij ons zien.


Dit wordt jouw baan

Als projectleider ondergrondse infra (K&L) geef je zelfstandig en/of in teamverband sturing aan één of meerdere rail gerelateerde projecten, denk hierbij aan de bouw van de nieuwe Uithoornlijn, de uitbreiding en herinrichting van spoorwegemplacement Amersfoort, de vergroting van de capaciteit van het opstelterrein Hoofddorp en bijvoorbeeld de uitbreiding van het station Tilburg en het spoor volgens het PHS contract. In deze rol werk je nauw samen met het vaste team, geef je sturing aan de uitvoering van het project en ben je financieel mede verantwoordelijk voor het resultaat. Ook ben je het aanspreekpunt voor onze klant en weet je wat de klant wilt. Je krijgt de volledige vrijheid om de projecten succesvol te realiseren.


Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, rail- infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.


Hier zit jij op je plek

Je maakt deel uit van de vakgroep projectmanagement binnen Dura Vermeer Railinfra. In nauwe samenwerking met procesmanagement, tendermanagement, controlling, verwerving en engineering werk je aan prachtige rail projecten in Nederland . Je standplaats is ons duurzame kantoor in Utrecht, maar je bent grotendeels te vinden op onze projectlocaties aan het spoor in geheel Nederland. We werken aan mooie, complexe en innovatieve railinfra projecten en vieren samen onze successen. En het wordt nog gaver, want onze projecten hebben een behoorlijke impact op de maatschappij. Werk je bij Dura Vermeer Railinfra, dan zorg jij er mede voor dat de treinen kunnen gaan rijden. Veilig en op tijd. Dat lijkt voor veel mensen vanzelfsprekend, maar dat is het natuurlijk niet. Dagelijks doen onze vakmensen er alles aan om dit mogelijk te maken. Je maakt snel deel uit van de familie en dat merk je. Er wordt goed voor je gezorgd, de deur staat open en we staan altijd voor elkaar klaar. Binnen de projectteams is de sfeer goed. Dura Vermeer Railinfra heeft een groeiambitie en jij gaat hieraan meebouwen! Je krijgt veel ruimte en vrijheid om jezelf en het team verder te brengen om de beste resultaten te halen.


Dit breng je mee

Naast een dosis enthousiasme en gedrevenheid beheers je een coachende stijl van leidinggeven waarbij je uitgaat van ons motto ‘Zien handelen leren’. Je voelt je eigenaar over jouw project en bent in staat om op een constructieve wijze de scherpte op te zoeken. Je draagt actief bij aan de ondernemingsdoelstellingen en je hebt sterk ontwikkeld financieel inzicht. Tevens ben je zeer ervaren met het behouden van overzicht, bepalen van kansen en risico’s, en je begrijp je het speelveld goed. En verder:

  • Een afgeronde technische of bedrijfskundige hbo-of wo-opleiding;
  • Ervaring op het gebied van contract- en projectbeheersing (UAV-GC);
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring met infrastructurele tenders of projecten is een pre;
  • Bekend met de organisatie van ProRail;

Dit bieden wij jou

Dura Vermeer is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden conform cao Railinfrastructuur (RIS). Dus bieden we je onder meer:

  • Een meer dan uitstekend salaris toegespitst op jouw kennis en vaardigheden en dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
  • 25 vakantiedagen + 18 ADV dagen (beide op fulltime basis)
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
  • Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en thuiswerken en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.
  • Voor verse vaders: 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.
  • Een zeer goede beloning wanneer je de nachten of weekenden gaat werken
  • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
  • Een mobiliteitsbudget, bedrijfswagen of, afhankelijk van de functie, een leaseauto met grote keuzevrijheid. Smartphone en een laptop of tablet van de zaak.
  • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.
  • En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.

Heb jij ook hart voor het spoor en wil jij ook meer uit je werk halen?
Bel of mail onze recruiter Jeffrey Smit via 06-41176005.of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.eze eisen geven een richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Dura Vermeer: maak meer mogelijk! Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ?onderaannemers?. Bij acquisitie door detacheringsbureaus of andere partijen behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in