+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Timmerman Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

We zoeken een ervaren timmerman/timmervrouw voor onderhoud-, renovatie- en transformatieprojecten in de regio Utrecht en Noord-Holland. Je werkt aan prachtige projecten en bent een belangrijk deel van ons team. Bij ons staat de klant centraal. We bieden niet alleen een goed salaris, maar ook veel extra s zoals een laptop, smartphone, en zelfs een leasefiets. Je kunt bij ons doorgroeien en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij ruime vakkennis en ervaring in de bouw als timmerman / timmervrouw en wil jij aan de slag met de mooiste onderhoud-, renovatie- en transformatieprojecten in de regio Utrecht en Noord-Holland, dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit wordt jouw baan

We groeien! En flink ook. Groei betekent meer projecten en meer werkzaamheden, zowel in de ontwikkelfase, voorbereiding als uitvoering. Dat geldt voor elke discipline die we in huis hebben: Ontwikkeling, Woningbouw, Utiliteitsbouw, Renovatie & Transformatie en Beheer & Exploitatie.

Je gaat aan de slag met mooie, maar ook complexe onderhoud-, renovatie- en transformatieprojecten voor de woning- en utiliteitsbouw in Noord-Holland en Midden-Nederland (regio Utrecht). Hierbij voer je allround timmerwerkzaamheden uit en breng je samen met je collega’s de projecten tot een goed eindresultaat.

Uiteraard ben jij een echte vakman/vrouw met passie voor de bouw. Je dagelijkse werkzaamheden bevinden zich op de bouwplaats, waarbij je bouwkundige (timmer)werkzaamheden uitvoert, je bezighoudt met het onderhoud van woningen en utiliteitsbouw en eventuele storingen oplost. Zowel de klant als de bewoners van het project staan bij ons centraal. Daarbij heb je dus altijd oog voor de klant en zoek je naar oplossingen waarmee de klant het beste mee geholpen is. Daarnaast doe je er alles aan om ervoor te zorgen dat de bewoners zich gehoord en begrepen voelen. Een verbouwing is namelijk niet niks, maar dat weet jij als geen ander. Kortom, jij bent degene die het voor zowel de klanten als de bewoners het verschil maakt.

Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn.

We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Hier zit je op je plek

Als Dura Vermeer Renovatie Midden West zijn we een zelfstandige werkmaatschappij binnen een groter geheel. Vanuit ons kantoor gevestigd in Utrecht ga je aan de slag met verschillende onderhoud-, renovatie- en transformatieprojecten in de regio Noord-Holland en Utrecht, zowel woningbouw- als utiliteitsbouwprojecten. Dit doe je samen met gedreven collega’s uit verschillende disciplines. In totaal bestaat ons team uit ruim 70 collega’s en word je onderdeel van een club van bouwers, doeners en waarmakers.

Samen transformeren we kantoren tot woningen en maken we van een oud laboratorium een modern kantoorgebouw. Verschillende projecten hebben een maatschappelijke context en daar zijn we goed in. Hierbij kun je denken aan onderhouds-, renovatie en transformatie projecten, zoals:

- Rembrandt Park in Amsterdam

- Bomenwijk in Heerhugowaard

- Geinzicht in Nieuwegein

- Goede Werf in Almere

- Jeroen Pit Huis in Amsterdam

Timmer jij mee aan ons volgende renovatie of transformatieproject?

Dit breng jij mee

  • Een vakman/vrouw met aantoonbare passie voor het timmer vakgebied, ervaring met renovatie en transformatie van woningen/utiliteitsbouw is een pre
  • Beheersing van de Nederlandse taal en communicatief vaardig, je bent tenslotte ons visitekaartje
  • Je bent pas tevreden als de opdrachtgevers tevreden zijn, je werkt dan ook netjes, planmatig, gestructureerd en op een enthousiaste manier met klanten en collega’s.

Deze eisen tonen de richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Mocht jij jezelf niet in alle eisen herkennen, maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
  • 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico's, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
  • Een laptop en smartphone.
  • Een mobiliteitsbudget, NS Business Card, reiskostenvergoeding of (elektrische) leaseauto.
  • Een gloednieuwe (elektrische) fiets dankzij ons lease-a-bike fietsplan.
  • Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.
  • Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.
  • Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical.
  • Voor UTA-medewerkers: een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
  • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én bij het 5 weken aanvullend geboorteverlof, in plaats van de standaard 70%.

Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via deze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.

Meer weten? Neem voor meer info contact op met onze recruiter.

Bel of e-mail corporate recruiter Arjen Wildvank via 06 433 978 31 of†via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ?onderaannemers?. Bij acquisitie behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in