+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Customer Succes Manager SaaS €2750-€4500 in Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

PARESA

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
PARESA

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Draag bij aan het succes van organisaties door als Customer Succes Manager aan de slag te gaan bij een snelgroeiend bedrijf in Utrecht. In deze rol sta je centraal in het opbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties, waarbij je klanten begeleidt naar succesvolle, betrokken en loyale medewerkers. Geniet van een werkomgeving, een hecht team, en de kans om je kennis te verbreden door eerst ervaring op te doen op de Customer Support afdeling. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij een bijdrage leveren aan het succes van organisaties, waarbij de mens centraal staat? Ga dan aan de slag als Customer Succes Manager bij onze opdrachtgever in Utrecht!

Onze opdrachtgever is een snelgroeiend bedrijf dat via een Software As A Service (SaaS) constructie hoogwaardige oplossingen biedt aan klanten in diverse sectoren. Gevestigd in het hart van Utrecht, hebben ze een dynamisch team van professionals die gedreven zijn om klanten te helpen om succesvol te zijn. Zij geloven erin dat succes van organisaties afhangt van ‘de mens', waarbij hun softwareplatform een grote bijdrage levert aan persoonlijke ontwikkeling, tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers. De cultuur is gericht op samenwerken, elkaar ondersteunen en het leveren van resultaten met een vleugje gezelligheid. Pas jij hier goed tussen?

Wat ga jij doen?
Zodra een klant een krabbel heeft gezet onder een samenwerkingsvoorstel, krijgen zij een Customer Succes Manager toegewezen. Als Customer Success Manager ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties. Je zorgt ervoor dat het platform naar wens en behoefte wordt ingericht en ziet erop toe dat de klant betere resultaten gaat behalen. In deze functie zal je voornamelijk online contact hebben met klanten, met gemiddeld één afspraak per week op locatie. Deze afspraken hebben 3 verschillende doelen:
1. Ontwerpsessie: Dit is een gesprek op strategisch niveau, waarin je onderzoekt hoe het platform het beste ingericht kan worden op basis van de wensen en behoeftes.
2. Beheerderstraining: Binnen iedere klant, zal er een beheerder zijn die verantwoordelijk wordt voor het ‘bedienen van de knoppen' van het platform. Tijdens de beheerderstraining train jij de persoon die hiervoor verantwoordelijk wordt.
3. Evaluatiegesprek: Tijdens deze meetings ga je de resultaten doorspreken met de klant en adviseer je hen eventueel hoe ze het platform nòg beter in kunnen zetten. Je wil er uiteraard voor zorgen dat de klant gaat verlengen, toch?

Je vervult dus zowel een productinhoudelijke als een adviserende rol, waarbij je klanten begeleidt naar het creëren van succesvolle, betrokken en loyale medewerkers. Hierbij is het belangrijk dat je het leuk vindt om het product van binnen en van buiten te kennen en dat je handig bent met software. Om op een goed kennisniveau te komen, is het in veel gevallen dan ook erg logisch om eerst een periode op de Customer Support afdeling mee te draaien.

Gevraagd

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding (er wordt om een kopie gevraagd).
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een klantgerichte functie, bij voorkeur binnen de softwarebranche.
  • Analytisch denkvermogen en probleemoplossend vermogen.
  • Teamspeler met een proactieve en resultaatgerichte aanpak.


Salaris

€ 2.750 - € 4.500 p/m
In deze functie is het mogelijk (en heel gebruikelijk) om gedeeltelijk vanuit huis te werken.

Bedrijfsomschrijving

PARESA: Uw Partner in Recruitment en Sales uitdagingen. Met een gezonde dosis energie, veel daadkracht en plezier, helpen wij organisaties en kandidaten graag om hun groeiambities te bereiken. Dit doen we op een gedetailleerde en persoonlijke manier, waarbij we kandidaten en klanten zien als samenwerkingspartners. Ben jij op zoek naar een professional die jouw recruitment en/of sales uitdaging(en) serieus neemt en er alles aan zal doen om succes te behalen? Of heb jij als kandidaat een vraag over de vacature? Neem dan snel contact met ons op!

PS: Bij een bemiddeling via PARESA kom je altijd rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever.

Contactgegevens PARESA: Telefoon: 0626176856 E-mail: [email protected]
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in