+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Junior Consultant AFAS Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vvaa

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij VvAA help je zorgprofessionals door de salarisadministratie te beheren. Als functioneel beheerder werk je met AFAS en ben je het aanspreekpunt voor collega's en klanten. Je maakt het systeem beter en helpt gebruikers. Je werk is elke dag anders omdat elke klant uniek is. Je krijgt een goed salaris, een 13e maand, en korting op verzekeringen. Ook kun je veel leren met een opleidingscheque en toegang tot trainingen. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Dit wordt je baan

VvAA is opgericht voor en door de zorg. Met onze ruim 800 collega’s willen wij zorgprofessionals ontzorgen op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Als functioneel beheerder kom jij te werken op onze afdeling Salarisadministratie. Hier nemen wij de salarisadministratie uit handen van de zorgprofessional. Wat jouw rol binnen ons team is? Wij werken in AFAS PayRoll Cloud. En met jouw kennis en ervaring ben jij het aanspreekpunt voor onze collega’s en klanten als het gaat om AFAS. Je beheert AFAS, maakt verbeterslagen en weet de wensen van onze klanten te vertalen naar AFAS-oplossingen. Je implementeert verbeterslagen van A tot Z. Soms bezoek je ook een klant op locatie. De klanten informeer jij over wijzingen en train je ook bij het gebruik van AFAS PayRoll Cloud. Zo stel je gebruikershandleidingen, voorlichtings- en instructiedocumentatie op, maar ben je ook verantwoordelijk voor het bijhouden van deze documenten. Maak jij een wijziging of verbeter jij een proces in een systeem? Jij zorgt ervoor dat alle gebruikers hiervan op de hoogte zijn en de handleidingen zijn bijgewerkt. Regelmatig hebben onze systemen ook updates en releases. Dit valt ook onder jouw verantwoordelijkheid: jij zorgt dat je alle voorbereidende werkzaamheden hiervoor uitvoert.

Waarom werken als functioneel beheer bij VvAA? Bij ons heb je te maken met veel verschillende klanten die elk hun eigen werkwijze hebben. Hierdoor blijft jouw werk uitdagend en constant in ontwikkeling. Geen casus is hetzelfde. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je werkt in het team samen met salarisadministrateurs en als je AFAS- gerelateerde vragen hebt, kun je altijd terecht bij onze ICT-afdeling waar ook twee ICT’ers gespecialiseerd zijn in AFAS.

Dit krijg je van ons

  • Een uitstekend salaris tussen op basis van 38 uur
  • Een 13e maand, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioensregeling
  • Een opleidingscheque en toegang tot Goodhabitz waarbij je eindeloos veel trainingen kunt volgen
  • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om bij te kopen
  • Korting op verzekeringen
  • Een goede werksfeer met collega’s die je motiveren en stimuleren, want doe jij je werk uitzonderlijk goed? Dan kun je door je collega's genomineerd worden voor de on-the-spot beloning; een cadeau of financiële beloning als erkenning voor je uitzonderlijke inzet of het bijzondere resultaat.

Dit ben jij

  • Je hebt recent een opleiding in Bedrijfskundige Informatica of Business Management & IT afgerond
  • Je bent een starter, maar hebt een sterk analytisch vermogen en de wil om snel te leren
  • Je hebt de drive om klanten te helpen en te overtuigen met jouw groeiende expertise
  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend, zowel schriftelijk als mondeling.
  • Het is een pre als je kennis hebt van de software van AFAS Profit
  • Je bent enthousiast, creatief en je hebt lef om dingen anders te doen.

Dit is jouw team en VvAA

VvAA is opgericht voor en door de zorg. Met 800 collega’s willen wij onze 130.000 leden variërend van tandarts tot huisarts, van fysiotherapeut tot medisch specialist zoveel mogelijk ontlasten, zodat zij zich volledig kunnen richten op de patiënten. Jij komt te werken op de hechte afdeling Salarisadministratie, waarbij jij in jouw functie als functioneel beheerder ook de samenwerking opzoekt met onze de collega’s van de ICT-afdeling. Jij kan rekenen op een plek bij een divers en warm team in Utrecht met ongeveer 30 collega’s (junior tot senior) en een teammanager

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in