+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Marketing strateeg Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Work-on

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.450 - € 4.710 p/m

Vacature in het kort

Grenzen ontdekken, verkennen en verleggen past bij jouw karakter. Als strategisch marketeer bij Work-on krijg je de kans om jouw stempel te drukken op de naamsbekendheid, propositie en positionering. Werk aan het ambitieuze doel om de nummer 1 werkgever te worden voor studenten en starters. Geniet van een open speelveld voor gedurfde ideeën, een fietsplan, vitaliteitsbudget, en de mogelijkheid om je voortdurend te ontwikkelen in onze Talent Academy. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Vacaturebeschrijving:

Grenzen ontdekken, verkennen en verleggen past bij jouw karakter. Als strategisch marketeer ben jij verantwoordelijk voor de naamsbekendheid, propositie en positionering van Work-on. Druk daar vooral jouw eigen stempel op. Heb jij een gaaf idee? Ben je kritisch? Ben je overtuigd van een plan? Ga ervoor! 

Op strategisch niveau stel jij marketingplannen op en je bent verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Het komt erop neer dat jij voor Work-on de gehele candidate journey soepel laat verlopen. Elke student of starter moet binnen 2 jaar, na het afstuderen, solliciteren bij Work-on. Dat is het doel waar jij naar streeft. 

Waarom? We dromen groot. Work-on moet de nummer 1 werkgever worden voor studenten, starters en young professionals in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Brabant. We zijn op zoek naar de katalysator om die dromen waar te maken. 
 


Waar kom jij te werken?

Wie is Work-on? Work-on is een recruitmentbureau met 30 ondernemers. Zo zien wij het. We werken aan een gezamenlijk doel waarbij iedereen op de stoel mag zitten van de directeur. Jij mag de toko runnen alsof het die van jou is. 

Hoe werken wij: feedback, feedback, feedback. We streven naar een gezamenlijk doel en moeten elkaar voorzien van feedback om beter te worden in wat we doen. In het team werk je met slimme koppen, die al jaren werken binnen recruitment en weten hoe een bezoeker op de website converteert naar een sollicitant. Dit alles doen wij volgens de Rockefeller Habits.
 


Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je beheert de candidate journey van Work-on als werkgever. De ervaring van de kandidaat staat voor jou op 1. Je monitort de kandidaat tevredenheid en escaleert wanneer er onverwachte schommelingen zijn binnen de tevredenheid. Feedback leg je direct terug in de organisatie.
 Je ontwikkelt de online en offline strategie voor de korte en langere termijn, waarbij je ook verantwoordelijk bent dat het wordt uitgevoerd. Deze marketingstrategie vertaal jij naar jaar- en kwartaalplannen die met een team van marketeers wordt uitgevoerd.
 Je werkt samen met MT aan de propositie en positionering van het merk Work-on.
 Je werkt nauw samen met een recruitment marketeer die verantwoordelijk is voor de kwalitatieve instroom van sollicitaties.Herken jij jezelf hierin?
Je bent analytisch sterk en signaleert snel trends in data. Daarnaast ben je commercieel en denkt in kansen.
 Je weet waar je jezelf moet voeden op het gebied van trends in digital marketing en recruitment (ervaring in recruitment is overigens niet vereist, als je je maar erin wil verdiepen).
 Je bent kritisch en durft de organisatie uit de dagen om “beter” te doen, op basis van wat je ziet in de markt, bij concurrenten of een tof bedrijf waar jij warm van wordt.
​​​​​​​Je weet waar je goed in bent, maar ook wat je valkuilen zijn. Je weet gebruik te maken van ieders talent in het team. Mist er een talent of specialisatie? Dan merk jij dat op en schakel je, waar nodig, de hulp in van (externe) specialisten.Wat krijg je ervoor terug?
Een open speelveld met ruimte voor gedurfde ideeën.
 Een salaris van € 3450,- tot € 4710,- afhankelijk van jouw ervaring.
 29 vakantiedagen op fulltime basis.
 Fietsplan: lease een wielrenfiets, bakfiets of elektrische fiets fiscaal voordelig.
 Vitaliteitsbudget van € 150 per jaar om te sporten.
 Blijf je ontwikkelen en volg online trainingen in onze Talent Academy.
 Resultaten worden gevierd: een weekendje weg naar de zon of de sneeuw, borrels en andere leuke uitjes.

Heb je vragen? Bellen of appen mag altijd! Dat kan op 0629208022. Uiteraard mag mailen ook: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in