+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waalwijk.

Sales Support Medewerker Waalwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Page Personnel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Page Personnel

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van orderverwerking, inkoop en klantcontacten in een veelzijdige rol als Commercieel Medewerker Binnendienst. Werk samen met een internationaal team en draag bij aan het optimaliseren van processen met behulp van een nieuw CRM-systeem. Profiteer van een premievrij pensioen voor het eerste half jaar, de mogelijkheid tot hybride werken, en geniet van regelmatige teamuitjes en borrels, inclusief internationale evenementen. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Voor mijn klant in Waalwijk ben ik op zoek naar een gedreven en hard werkende kandidaat. Ben jij iemand die het leuk vind om met bestellingen, inkopen, klantcontacten bezig te zijn en heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan is deze functie iets voor jou.

Omschrijving

In de functie als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij verantwoordelijk samen met jouw team om alle binnenkomende en uitgaande orders te verwerken in het systeem. Ze zijn sinds kort gestart met Exact als nieuw CRM-systeem waardoor er nog veel kansen liggen om processen hierin te optimaliseren. Je schakelt veel met collega’s over heel de wereld en klanten binnen de Benelux om ervoor te zorgen dat alle processen goed verlopen. De verantwoordelijkheid van het project ligt in jouw handen.

Door de 2 ervaren dames die nu op de afdeling zitten zullen wij ook goed een junior profiel kunnen gebruiken die een frisse blik heeft op de bedrijfsprocessen.

Aanbod

Naast een hele fijne werkomgeving biedt mijn klant uitstekende arbeidsvoorwaarden zodat je werk wordt beloond. Het arbeidsvoorwaardelijk pakket bestaat uit:
  • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring;
  • Een functie voor 32 tot 40 uur per week;
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Voor het eerste half jaar een premievrij pensioen (waardoor je netto meer over houdt);
  • De mogelijkheid om hybride te werken;
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een goede onboarding;
  • Voldoende teamuitjes en borrels waaronder ook met alle Europese vestigingen.
Herken jij jezelf in deze vacature en ben je enthousiast na het lezen? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek!

Gevraagd

Zoals vermeld kan een junior profiel ook goed passen binnen de organisatie. De organisatie zal veel vrijheid bieden waar dan wel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid nemen tegenover staat. Flexibiliteit is erg belangrijk binnen de organisatie en zoeken zij mensen die met deze manier van werken het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarnaast beschik je over het volgende:

* Een HBO werk- en denkniveau;
* Enige werkervaring in een vergelijke rol;
* Beheersing van zowel Nederlandse als Engelse taal;
* Stressbestendig, secuur en accurate vaardigheden;
* Bij voorkeur ervaring in Exact of andere software systemen;
* Een enthousiasme werkhouding en bij voorkeur een goede dosis humor.

Bedrijfsomschrijving

Mijn klant is een internationale organisatie met een vestiging in Waalwijk vanwaar zij de Benelux verzorgen van Biotechnische producten. Je werkt nauw samen met een klein team om de verkopen te realiseren. Door het kleine team zijn er korte lijntjes, gezellige werksfeer en wordt eigen inbreng erg gewaardeerd. Op de binnendienst werken 2 dames eraan om alle binnenkomende en uitgaande bestellingen juist de verwerken in het CRM-systeem Exact.

Op het kantoor hangt een enorm fijne sfeer waar jij je heel snel thuis kan voelen en wordt er echt gekeken naar een persoonlijke klik met de organisatie, zodat jij ook graag naar je werk komt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in