+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waalwijk.
Laad meer vacatures

Accountmanager Buitendienst Waalwijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.500 - € 4.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Als accountmanager buitendienst ga je aan de slag om de klanten van het bedrijf uit te breiden. Je krijgt een auto en telefoon van de zaak. Je werkt in een jong en enthousiast team. Er zijn veel mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Het bedrijf organiseert regelmatig leuke teamactiviteiten. Je werkt van maandag tot vrijdag, van 8 tot 5, met flexibele werktijden. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als accountmanager buitendienst ga jij de klantenportefeuille van het bedrijf laten groeien. In deze functie treedt jij direct in dienst bij de opdrachtgever. Jij krijgt als accountmanager een auto en telefoon van de zaak. Verdien hier een vast salaris tussen de 2500 en 4000 euro bruto per maand. Daarnaast kun jij jouw salaris verhogen door het behalen van targets en ontvang jij mooie bonussen.

Wat bieden wij jou
  • Vast salaris + bonus o.b.v. targets
  • Direct in dienst bij de opdrachtgever
  • New Business Accountmanager
  • 40 uur per week
  • Jong en gedreven team met hechte collega's
  • Groeimogelijkheden en ontwikkeling
Wie ben jij

Jij bent al bekend in de wereld van sales. Het voeren van een salesgesprek is voor jou geen probleem. Als accountmanager signaleer jij kansen in de markt. Jij bent een empathisch en sociaal persoon. Daarnaast ga je aan de slag met het behalen van targets. Dat betekent dat jij doelgericht en prestatiegericht kan werken. Een accountmanager wacht niet af, maar neemt zelf de eerste stap. Tot slot, jij bent de nieuwe collega die:

  • Minimaal 1 tot 2 jaar ervaring in een salesfunctie heeft;
  • de Nederlandse taal vloeiend spreekt en schrijft;
  • in het bezit is van een rijbewijs B, om op klantbezoek te kunnen gaan
Wat ga je doen

Jouw hoofdverantwoordelijkheid als Accountmanager Buitendienst is het uitbreiden van de klantenportefeuille. Jij krijgt jouw eigen gebied waar jij new business gaat verwezenlijken. Jouw nieuwe baan start met een uitgebreide inwerkperiode van twee weken. In deze twee weken volg je trainingen en ga je op pad met jouw collega's. Daarna is het tijd om zelfstandig aan de slag te gaan. Dit zal op het begin wat meer acquisitie zijn vanuit kantoor om afspraken te maken. Hierin is 70% van de contacten lauw en 30% koud. Jij beheert jouw eigen agenda, dus dat vraagt om verantwoordelijkheid. Als accountmanager buitendienst ga je in deze branche het meeste winnen met jouw gunfactor. En dat vergt nu eenmaal wat tijd uiteraard.

Waar ga je werken

Jouw nieuwe werkplek bevindt zich in een mooi kantoorpand in Waalwijk. Jij gaat werken in een gezellig, jong en hecht team. Het salesteam bestaat uit 5 accountmanagers buitendienst, 1 binnendienstmedewerker en 1 salesmanager. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 5, maar zijn flexibel in te delen. In de pauzes wordt meer gelachen dan gegeten. Gooi jij graag een pijltje in het bord of dol jij jouw collega in een potje tafelvoetbal? Dan word jij hier zeker vrolijk. Naast de gezellige pauzes organiseert dit bedrijf verschillende keren per jaar bedrijfsuitjes, etentjes en andere leuke activiteiten. Zoals gezegd krijg je een auto van de zaak en dus reiskostenvergoeding. Daarnaast hanteren zij een eigen pensioenregeling.

Sollicitatie

Een accountmanager twijfelt niet en neemt zelf de eerste stap. Solliciteer daarom direct via de button!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in