+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wijk bij Duurstede.
Laad meer vacatures

Begeleider Thuis - Utrecht Wijk bij Duurstede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Santé Partners

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 20 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.695 - € 3.502 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan waarin je echt iets betekent voor mensen? Een waardevolle baan waarin je werkt als ambulant begeleider achter de voordeur en je helpt cliënten hun leven weer op de rit te krijgen. Kom dan werken als begeleider thuis bij Santé Partners op de Utrechtse Heuvelrug!

Begeleider Thuis - Utrecht
20 tot 24 uur per week

Jij als begeleider thuis…
hebt een intensieve, mooie en waardevolle baan. Je betekent iets voor mensen en je helpt hen met dingen, die voor hen groot en belangrijk zijn. Je helpt hen hun leven weer op de rit te krijgen. Je biedt intensieve, tijdelijke, praktische en psychosociale hulp aan huis. Thuisbegeleiding helpt kwetsbare burgers van alle leeftijden weer grip te krijgen op hun leven, waardoor problemen verminderen of erger wordt voorkomen. Kenmerkend voor thuisbegeleiding is dat problemen integraal worden aangepakt. Thuisbegeleiding levert maatwerk en werkt samen met de klant en zijn netwerk aan oplossingen om de zelfredzaamheid te vergroten en gedragsverandering te bewerkstelligen, om zodoende participatie in de samenleving te versterken. Een begeleider thuis heeft een veelzijdig beroep; voor de ene cliënt ben je een luisterend oor, de volgende cliënten begeleid je bij een verslavings-, psychisch of psychosociaal probleem of een opvoedingsvraagstuk. Voor elke cliënt geldt een ander plan van aanpak en benadering. Hierdoor wordt van jou als begeleider thuis veel gevraagd. Het plan van aanpak stel jij samen op met de hulpverlening en netwerk van de cliënt.

“Een baan als Begeleider thuis, is een baan waar ik veel voldoening en uitdaging in vind en waar ik iedere dag in leer ’’, aldus Tineke, begeleider thuis.” Het is mooi om met kwetsbare mensen te werken en samen met hen op pad te gaan. Veel kun je niet oplossen of ongedaan maken, maar je kunt wel dingen doen om de last van de cliënt te verlichten en hun draagkracht te versterken.” 

Jouw nieuwe werkplek 
We heten je graag welkom in ons dynamische team, dat reguliere en gespecialiseerde begeleiding aan huis biedt. We zijn op zoek naar iemand met ervaring in het ambulante werken en die affiniteit heeft met dementie en/of psychiatrie. Je werkdagen worden in overleg vastgesteld. Voor het team is het daarnaast heel fijn als we een collega vinden die op de vrijdagen beschikbaar is.

Jouw arbeidsvoorwaarden (o.b.v. 36 uur)
Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Deze functie wordt gewaardeerd volgens FWG 40 (cao VVT) waar je minimaal €2.695,- en maximaal €3.502,- bruto per maand verdiend op basis van 36 uur.

We bieden je daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
• een telefoon en laptop
• een goede reiskostenregeling
• pensioenopbouw
• een eindejaarsuitkering van 8,33%
• ruim zes weken vakantie
• en 8% vakantiegeld

Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie. 

Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Jouw inbreng
Voor deze vacature breng je mee:
✓ een MBO-diploma SPW, MMZ of MWD niveau 4 
✓ ervaring met methodieken en zorgplannen
✓ digitale vaardigheid
✓ goede uitdrukkingsvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
✓ in bezit van een auto

Samen sterk met Santé Partners
Samen maken wij het verschil, elke dag opnieuw. Jij als professional weet als geen ander wat er speelt. Bij Santé Partners vertrouwen we dan ook op jouw expertise.
Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s, cliënt en andere betrokkenen de juiste ondersteuning te bieden, op het juiste moment. 

Jouw professionele zeggenschap, ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé zijn erg belangrijk. Wij ondersteunen je hierbij en kijken samen waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Door onze krachten te bundelen, zowel binnen als buiten Santé Partners, geven we kleur aan het leven van mensen. 

Informatie en solliciteren
Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan met impact? Dan is een baan als begeleider thuis wellicht iets voor jou. Solliciteer dan via de 'direct solliciteren button'. We gaan graag met je in gesprek.
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Mariëlle Verdegaal, gebiedsmanager Sociaal Domein (06-23232166). Vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of app met Lea van Heun, Adviseur Recruitment (06-33046687). 

Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure. Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in