+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.
Laad meer vacatures

Servicedesk Medewerker IT Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Intratuin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.200 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Het “groenste” bedrijf van Nederland zoekt een IT Servicedesk Medewerker die van natuur en technologie houdt. Je helpt collega’s met IT vragen, zodat ze goed kunnen werken. Je werkt op de Servicedesk in een team. Je dag is nooit hetzelfde en je lost veel verschillende vragen op. Je maakt ook handleidingen om anderen te helpen. Bij ons kun je veel leren. We bieden een gezellig team, een goed salaris en extra voordelen zoals personeelskorting en een Fietsplan. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Het “groenste” bedrijf van Nederland zoekt een leergierige en nieuwsgierige IT Servicedesk Medewerker!

Wij zoeken jou!

Intratuin’s missie is om mensen dichterbij een natuurlijke manier van leven te brengen. Met voldoende groen, frisse lucht, ontspanning, rust en mooie dingen om je heen. Klinkt dat als iets waar jij óók blij van wordt? Wordt jij daarnaast ook blij van je collega’s helpen met hun IT gerelateerde vragen zodat zij zo goed mogelijk hun werk kunnen doen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen? 

Op onze Servicedesk is geen dag hetzelfde. Je krijgt de meest uiteenlopende IT servicegerichte vragen van onze collega’s over de hardware en software waarmee de Intratuin winkels en de servicecentra mee werken. Je mag deze servicevragen van a tot z afhandelen. Je kan vragen verwachten van ons Servicekantoor zoals ‘ik heb al 5x op het printicoontje gedrukt, maar er gebeurt niks’ tot vragen vanuit onze vestigingen ‘m’n kassa is uitgevallen, wat moet ik doen? Jij bent samen met jouw collega’s het aanspreekpunt voor deze meldingen en je mag ze volledig oplossen, als je er niet uitkomt dan kan je schakelen met je collega's en onze externe partijen.
Je werkzaamheden zijn o.a. :
  • Vragen die via Topdesk binnenkomen zo volledig mogelijk oplossen van A tot Z. Lukt dit niet, dan overleg je met je directe collega's, technisch- en functioneel applicatiebeheerders of leveranciers.
  • Je kijkt en denkt ook mee of de applicaties en systemen goed werken en naar de beveiliging van onze IT systemen, netwerken en back-ups.
  • Om de gebruikers te ondersteunen zodat je niet meer dezelfde vragen krijgt maak je ook gebruikershandleidingen voor procedures.
 
 

Wie ben jij?

Je past op deze functie als je het leuk vindt om oplossingsgericht bezig te zijn en een vraagbaak te zijn voor anderen. Je kan in deze functie zelfstandig werken en veel leren, de uitdaging ligt in deze functie om onze systemen goed te leren kennen zodat je de gebruikers goed kan helpen. Wij leren jou met de verschillende systemen werken en met jouw leergierige en nieuwsgierige houding, heb je dat zo onder de knie. Het komt daarbij van pas als je:

  • een mbo-opleiding hebt richting IT/ Systeembeheer/ Servicedeskmedewerker
  • je grote nieuwgierigheid en leergierigheid hebt naar verschillende software/ hardware en IT handigheidjes

En verder..

 

De IT-afdeling bestaat uit meerdere teams. Zo is er een Servicedesk en zijn er verschillende teams voor o.a. Supply chain, Data management en Winkel Automatisering. Jij komt te werken op de Servicedesk, waarbij je werkzaam bent op ons Servicekantoor in Woerden. Het Servicedeskteam is een gezellig en collegiaal team dat bestaat uit een Supportmedewerkers, weekend/ avond Servicedeskmedewerkers, een ICT adviseur en een Manager Servicedesk.

 
Wat wij je verder bieden:  
  • Een salaris van minimaal €2.600,- en maximaal €3.200,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur) Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.
  • Functie van 40 uur per week op kantoor
  • 31 vakantiedagen en de mogelijkheid om er 5 bij te kopen bij een fulltime dienstverband
  • 8% vakantiegeld op jaarbasis
  • Een gunstige pensioenregeling
  • Een reiskostenvergoeding tot 40 kilometer enkele reis of volledige OV vergoeding
  • Personeelskorting bij alle Intratuin vestigingen 
  • Collectiviteitskorting op diverse verzekeringen
  • Bedrijfsfitness en een Fietsplanregeling
  • Een voordelige gezonde lunch in ons restaurant!
 

Leuk om te weten!

 

Intratuin brengt mensen al sinds 1980 dichter bij een groene, natuurlijke manier van leven. Samen met onze gepassioneerde ondernemers en ruim 3000 medewerkers streven we naar 50% groene tuinen in Nederland in 2030. Er zijn in totaal 69 Intratuin vestigingen in Nederland, België en Duitsland: allemaal familiebedrijven waarbinnen groenkennis van generatie op generatie is overgedragen. Stuk voor stuk staan ze in nauw contact met ons centrale servicekantoor in Woerden en denken ze mee over een duurzame toekomst voor de tuinbranche. Intratuin heeft een distributiecentrum voor hardwaren in Den Bosch en een distributiecentrum voor groen in Aalsmeer. 
 
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Laat van je horen door via onderstaande button te solliciteren. We zien ernaar uit om met je kennis te maken! 
 
Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met onze Corporate Recruiter Valeska Visser, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 
 
Acquisitie door externe bureaus, wij waarderen jullie enthousiasme, echter vullen we deze vacature zelf in. Mochten we interesse hebben in hulp bij de werving, dan nemen wij contact op met de bureaus waar wij mee willen samenwerken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in