+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zoetermeer.

Customer Success Manager (IT/Telecom) Zoetermeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Independent Recruiters

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.500 p/m

Vacature in het kort

Deze organisatie, een vooraanstaande speler in de IT en Telecom sector, streeft naar een "Best in Class" klantbeleving door een proactieve, digital-first benadering. Met een focus op persoonlijke service, waarde toevoegende interacties en een first-time-right oplossend vermogen, bieden ze klanten de beste ervaring. Als onderdeel van het team werk je aan het onderhouden van klantrelaties, het beheren van diensten en het afstemmen van belangen. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Deze organisatie is een van de grote spelers in Nederland in de IT en Telecom sector en werkt vanuit klantketens. SME voor de MKB-markt, LCE voor de grootzakelijke markt en Integration voor grootzakelijke klanten die geïntegreerde, klant specifieke oplossingen nodig hebben. Deze onderdelen zijn ingericht naast de reeds bestaande groei domeinen.

De missie is het bieden van een “Best in Class” klantbeleving. Dat betekent dat ze de behoefte en verwachtingen van de klanten begrijpen en herkennen. Hun benadering is pro-actief en digital first waarbij de portal vanuit de serviceformule leidend is. Ze streven naar een best in class klantbeleving vanuit klantperspectief. 

Ze bieden een persoonlijke service; digitaal als het kan en in gesprek met een medewerker indien nodig. De interactie die zij met de klanten hebben voegt waarde toe, zowel voor de klant als voor de organisatie. Ze geven het juiste advies en gaan in op de kansen die we zien vanuit relevantie waardoor klanten bij ze blijven. Een first time right oplossend vermogen is daarbij van essentieel belang. Ze bedoelen daarmee dat de medewerkers in staat zijn om klanten in 1 keer effectief te helpen.

Jouw werkzaamheden binnen deze missie:

  • Je onderhoudt een nauwe relatie met klantorganisaties om klantbehoud en optimalisering van de dienstverlening te bevorderen;
  • Je beheert het integraal dienstenmanagement voor klantorganisaties en verzoeken of klachten van klanten handel je af en los je op;
  • Ook stem je de belangen van klanten en leveranciers op elkaar af. Dit doe je door afspraken te maken over te behalen doelen en resultaten;
  • Regelmatig evalueer je met de klantorganisaties de kwaliteit van de dienstverlening, bespreek je resultaten of rapporteer je daarover.


Gevraagd

Je hebt goede communicatieve vaardigheden, een resultaatgerichte mindset, je bent een echte teamplayer,  je hebt financieel inzicht en je vindt het belangrijk om continu te leren en ontwikkelen. Je bent daarbij in staat tot goede zelfreflectie en durft kritisch naar je eigen handelen te kijken.

Welke kennis heb je nodig?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis over IT-processen (ITIL is een pré);
  • Portfoliokennis en kennis van de Smart Combinations diensten (onder andere SD-LAN, SD WAN, SD WAN Premium, Zakelijk Internet, Cloud Communications Cisco en Mitel, Central Firewall, Elastic Interconnect en Vast Bellen);
  • Kennis van de systemen ServiceNow, Genesys, SalesForce en de klantportal;
  • Ervaring met procesverbeteringen;
  • Kennis van dienstverlening en service- en contractmanagement;
  • Aansturing van service- en leveringsprocessen;
  • Uitstekende digital skills;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Aanbod

Het salaris voor deze positie ligt per maand rond de €5500 bruto o.b.v. 40 uur.

Hoe nu verder?

Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt voor een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn wij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.



Bedrijfsomschrijving

Krijg jij energie van het opbouwen en onderhouden van bestaande klantrelaties en netwerken? Kun jij daarbij zorgen voor de beste klantbeleving en het bieden van echte toegevoegde waarde voor de klanten? Lees dan snel verder, want wij zoeken een Customer Success Manager!

Als Customer Success Manager ben je dé schakel tussen de klant en verschillende stakeholders binnen de interne organisatie, waarbij je de regie voert en de juiste oplospartijen aan het werk zet. Je lost niet zelf het probleem op voor de klant, maar zorgt ervoor dat de grondoorzaak van het issue binnen de interne keten wordt opgelost. In deze functie kun je terugvallen op jouw uitstekende analytische vaardigheden, die je in staat stellen om te sturen op servicelevels, kosten, kwaliteit van de dienstverlening, prestaties en het verbeteren van de klanttevredenheid. Verder bezit je de capaciteit om klantwensen te vertalen naar leads, input voor biedingen of mantelcontracten. 

De afdeling waar deze functie binnen valt opereert vanuit het hart van Zoetermeer en biedt de mogelijkheid om hybride te werken. Ben je z.s.m. beschikbaar? Dan komen wij graag met je in contact!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in