+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zundert.
Laad meer vacatures

Schilder Zundert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Dit schildersbedrijf in West-Brabant zoekt een ervaren schilder. Je werkt aan belangrijke projecten en gebruikt jouw vaardigheden om kwaliteit te leveren. Je krijgt een goed salaris, kunt zelf kiezen hoe je pensioen geregeld wordt en maakt kans op een vaste baan. Ook zijn er regelmatig kansen om nieuwe dingen te leren. Door te werken spaar je punten die je kunt inruilen voor leuke dingen. Plus, je bent welkom op gezellige bedrijfsbarbecues en borrels. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Dit bedrijf opereert in heel West-Brabant, met een focus op vastgoedonderhoud. Als schilder maak je gebruik van jouw expertise om projecten op een duurzame en hoogwaardige manier af te ronden.


Ben jij het?

We zoeken een gemotiveerde schilder met aanzienlijke werkervaring. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneren. Duidelijke en prettige communicatie met zowel collega's als klanten is voor jou vanzelfsprekend. Een rijbewijs is vereist.


Wat wij bieden

Op basis van jouw ervaring als schilder wordt een salaris vastgesteld tussen €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, met wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je hebt inspraak in de pensioensregeling die het beste bij jou past. Bij wederzijdse tevredenheid kun je op korte termijn een vaste aanstelling verwachten. We bieden meerdere keren per jaar mogelijkheden om je vaardigheden verder te ontwikkelen, en we blijven continu in contact om ervoor te zorgen dat je tevreden en zelfverzekerd naar je werk gaat. Met ons spaarsysteem verzamel je punten bij elk gewerkt uur, die je kunt inwisselen voor leuke cadeaus, uitstapjes en gereedschappen. En natuurlijk zien we je graag op onze jaarlijkse barbecues en borrels!


Waar jij werkt

Al meer dan 50 jaar is dit erkende schildersbedrijf actief op het gebied van schilder- en behangwerk, glaszetten, houtrotreparatie en bouwkundig onderhoud in West-Brabant en delen van België. Als je jezelf ziet groeien binnen dit bedrijf, horen we graag van je!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in