+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwijndrecht.
Laad meer vacatures

Group Controller Zwijndrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Laudame Financials

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.833 - € 7.083 p/m
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Als Group Controller bij een toonaangevend bedrijf speel je een cruciale rol in de professionalisering en digitale transformatie. Je werkt aan het harmoniseren en verbeteren van financiële processen en een ERP-upgrade. Naast je dagelijkse financiële taken, focus je op procesoptimalisatie en werk je samen met een wereldwijd team en diverse afdelingen. Jouw inzichten hebben direct impact op de organisatie. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen als Group Controller?

Als Group Controller werk je mee aan het professionaliseren van de organisatie en de digitale transformatie bij Jiffy. Hierbij staan twee uitdagende doelen de komende jaren centraal: de harmonisering en verbetering van finance processen en een ERP-upgrade.

In deze rol ben je naast de dagdagelijkse financial control werkzaamheden op het gebied van reporting en forecasting dan ook veel bezig met procesoptimalisatie. Je werkt in een wereldwijd team van financials en je werkt nauw samen met de CFO, de andere controllers en met andere afdelingen binnen Jiffy (bijv. Supply Chain, Sales en IT). Kortom, een functie waarbij jouw inzichten veel impact kunnen hebben op de gehele organisatie.

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden op een rij:

  • Verantwoordelijk voor de geconsolideerde maandcijfers en rapportages;
  • Je geeft hierbij leiding aan een Assistent Group Controller;
  • Je coördineert het maandelijkse sales forecasting proces;
  • Je optimaliseert en verbetert de accounting en reporting procedures;
  • Je bent dé contactpersoon voor Finance binnen Jiffy voor verbeteringsprojecten en coördineert initiatieven rond Finance transformatie;
  • Je adviseert, traint en acteert als sparringpartner van de lokale finance teams in het buitenland.


Gevraagd

Wat breng je mee?

Voor deze rol zijn we op zoek naar een ambitieuze financial, die proactief en zelfstandig te werk gaat. Je hebt de drive om processen te optimaliseren en zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden om de organisatie nog efficiënter te laten draaien.

Bij Jiffy staan innovatie en duurzaamheid centraal. Hier herken jij jezelf in en je levert er graag een bijdrage aan. Je bent enthousiast en je beschikt over een solide basis in Finance gerelateerde processen.

Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt een HBO/WO-opleiding afgerond in de richting van Finance, Bedrijfseconomie of een vergelijkbare richting;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een financiële rol binnen het bedrijfsleven of binnen de accountancy;
  • Je hebt ervaring met project management en bent klantgericht.
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, ook in het Engels.


Aanbod

Wat krijg je er voor terug?

Een functie waarin jij je echt vast kan bijten en jezelf kan ontwikkelen. Er liggen nog veel optimalisatiemogelijkheden, waar jij de komende jaren zoet mee kan zijn. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, dus de invulling van de rol is ook deels aan jezelf!

Verder mag je rekenen op een salaris tussen de €70.000,- en de €85.000,- per jaar, op basis van 38,75 uur per week. Bovenop je maandsalaris mag je rekenen op vakantiegeld en een bonusregeling van max 10%. Je krijgt 27 vakantiedagen met de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen. 



Bedrijfsomschrijving


Waar ga je werken?
Jiffy Groep ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd innovatieve en duurzame plantenteeltoplossingen aan de dynamische glas- en tuinbouwsector. Met een sterke focus op klanten en productinnovatie, is Jiffy Group voortdurend op zoek naar hernieuwbare bronnen en alternatieve grondstoffen.
Bij Jiffy mag je rekenen op een open, informele en transparante cultuur en kom je te werken in een team met enthousiaste en gedreven collega’s. Een organisatie waarin iedereen resultaatgericht te werk gaat, maar waar ook voldoende ruimte is voor plezier met elkaar en jouw persoonlijke ontwikkeling.
Je komt te werken op het hoofdkantoor van Jiffy in Zwijndrecht, maar het hybride werken is ook bij Jiffy ingeburgerd. Het internationale Finance team bestaat uit 50 collega’s in diverse landen. Je rapporteert rechtstreeks aan de CFO. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in