+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Controller Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Work-on

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 6.250 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van finance binnen een gerenommeerd advocaten- en notarissenkantoor, waar je als controller een cruciale rol speelt in diverse financiële processen. Geniet van een unieke hybride werkvorm, een aantrekkelijk salaris, en de kans om door te groeien naar een senior positie. Dit is meer dan een baan; het is een kans om deel uit te maken van een hecht en ambitieus team, waar werk en plezier hand in hand gaan met regelmatige teamuitjes en borrels. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Vacaturebeschrijving:

Jij blijft graag actief als controller, maar dan onder andere voorwaarden. Iets minder uren, evenveel verantwoordelijkheid. Klinkt goed? Dan is dit je kans om aan te sluiten bij een aansprekende naam. Samen met een aantal collega's word je organisatie breed o.a. verantwoordelijk voor het bijhouden van de salarisadministratie, het oplossen van ad-hoc fiscale vraagstukken, de aangiften loon- en omzetbelasting en het onderhouden van contact met zowel interne als externe partijen als banken en de belastingdienst. De één trekt jou aan de mouw, de ander moet je zelf actief achteraan. Alles om je cijfers en je berekeningen op tijd rond te krijgen. 

Een eerste controle op de arbeidsvoorwaarden, die levert o.a. een salaris tot €4500.- bruto, een contract bij de opdrachtgever zelf en een hybride werkvorm op. Genoeg aanleiding om nog even te blijven lezen?


Waar kom jij te werken?
Jij vindt je nieuwe werkplek straks in Rotterdam. Om precies te zijn bij een aansprekend advocaten- en notarissen kantoor. Op deze authentieke locatie krijg je er vanaf dag 1 zo'n 70 nieuwe collega's bij. 3 daarvan zitten (nu nog) in hetzelfde team als jij. Over 2 jaar gaat de huidige senior controller met pensioen. Eventueel jouw kans om het stokje als senior over te nemen. Voer jij hier je taken met zorg uit, zorgt deze opdrachtgever goed voor jou. Daarover geen enkele twijfel. Zo regelen ze veelvuldig gezamenlijke dagjes weg en uitgebreide borrels in een eigen bruin café. Soms zelfs uitgebreid met een foodtruck. Vraag ik een aantal van de huidige medewerkers naar de interne werksfeer, komen ze al snel met de woorden hecht, ambitieus en gelijkwaardig. Velen van hen gaan ook buiten werktijden goed met elkaar om. Zo is er zelfs een eigen voetbalteam opgericht en ook wordt er regelmatig in clubjes hardgelopen. Heb jij je schoenen al klaar staan?

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als controller ben je verantwoordelijk voor: 

het verzorgen van de aangiften loonbelasting en omzetbelastinghet opstellen van de maandelijkse managementrapportages het verzorgen van de salarisadministratiehet voorbereiden en opstellen van de interne jaarrekeningenhet werken aan oplossingen voor ad-hoc financiële en fiscale vraagstukken het onderhouden van contact met interne en externe partijen als banken, de belastingdienst en de interne financiële commissieHerken jij jezelf hierin?
parttime beschikbaar (32 tot 36 uur p.w.)3 tot 5 jaar aan ervaring in een gelijke roluitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taalniet bang om zaken aan te passen en anderen te vertellen wat ze moeten doensecuur, discreet, zelfstandig en analytischkent de weg binnen Excelwonend op woon-werk afstand van RotterdamWat krijg je ervoor terug?
een contract bij de opdrachtgever zelf een bespreekbaar salaris vanaf €3500.- bruto. Geheel afgestemd op jouw kennis en ervaringde kans om deels hybride te werken interessante doorgroeimogelijkheden doorgroeimogelijkheden in functie en voorwaardenminimaal 25 vakantiedagen per jaar vergoeding van je reiskosten wanneer je deze maakt

En? Helemaal iets voor jou? Solliciteer via de button of mail je sollicitatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in