+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwijndrecht.
Laad meer vacatures

Service Desk Medewerker IT Zwijndrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lincks Personal Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Kom werken als Service Desk Medewerker IT bij een bedrijf dat kassa systemen levert aan bekende fastfoodketens. In deze rol help je met vragen en problemen, en zorg je voor een goede administratie. Je start met eerstelijnssupport en kunt doorgroeien naar het uitvoeren van installaties, zelfs in het buitenland! Er is veel ruimte voor ontwikkeling. Je krijgt een goed salaris, een vergoeding voor storingsdiensten, en leuke extra s zoals teamuitjes. Een afwisselende baan met kans op groei. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Aan de slag als Service Desk Medewerker IT bij Online Corner IT in Zwijndrecht! Jij wordt verantwoordelijk voor de eerstelijnssupport binnen dit kleine team. Jij bent hét aanspreekpunt voor de verschillende fastfoodketens en helpt hen met vragen en storingen. Kom je er zelf niet uit? Dan overleg je uiteraard met jouw collega's. Verder zorg je voor een nauwkeurige administratie en schrijf je alle storingen en problemen netjes weg in het ticketsysteem Topdesk. Ook bereid je nieuwe installaties voor en lever je deze uit. Met jouw klantgerichte instelling maak jij je deze rol snel eigen.

In deze baan is er veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Eerst word je uitgebreid ingewerkt op de eerstelijnssupport. Ken jij na een tijdje de kneepjes van het vak en ben je klaar voor een volgende stap? Dan kun je ook reparaties gaan uitvoeren, zowel op kantoor áls op locatie bij de klant. Dit kan een ochtendje in Amsterdam zijn, maar bijvoorbeeld ook 4 dagen in Zweden! In het inwerktraject ga je al regelmatig mee naar klussen in Nederland, zodat jij het product beter leert kennen.

Ga jij 1 dag in de week naar school en wil jij de rest van de week een uitdagende ICT baan? Ook dan ben je bij Online Corner IT aan het juiste adres! Hier krijg jij alle ruimte om in de praktijk meer te leren over het vakgebied.


Wat breng je mee?

Natuurlijk wil jij aan de slag in de IT! Daarnaast ben jij enthousiast én schakel je makkelijk & snel. Ook ben je als Service Desk Medewerker IT niet bang om de telefoon aan te nemen en ga je graag proactief aan de slag. Verder breng je mee:

  • Interesse & affiniteit met ICT; 
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Heb je ervaring in de klantenservice of met Topdesk? Dan is dit mooi meegenomen!
  • Nog niet eerder in een IT-omgeving gewerkt? Geen probleem! Jouw nieuwe collega's leren je hier graag alles over! 

Heb je de supportwerkzaamheden volledig onder de knie en ben jij klaar om op pad te gaan voor installaties? Dan heb je een rijbewijs nodig en ben je bereid om meerdere dagen van huis te zijn, om bijvoorbeeld naar Zweden af te reizen.


Wat bieden we jou?

En wat bieden wij jou als toekomstig Service Desk Medewerker (IT)?

  • Een mooi bruto maandsalaris tot €3000, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;
  • Een (bruto) vergoeding van €750.- voor de weekend- en avondstoringdienst; 
  • Goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, vakantiegeld (eventueel maandelijks betaald) en reiskostenvergoeding;
  • Een uitdagende baan voor naast jouw studie;
  • Gezellige uitjes met jouw collega's, bijvoorbeeld lekker uit eten met elkaar of een wedstrijdje karten; 
  • Een afwisselende en zelfstandige baan voor minimaal 32 uur per week, met ruime doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.
Meer over jouw nieuwe werkgever!

Werken als Service Desk Medewerker IT bij Online Corner IT in Zwijndrecht! Jouw nieuwe werkgever is een internationale organisatie gespecialiseerd in het leveren en installeren van kassa systemen voor bijvoorbeeld grote fastfoodketens (zoals Burger King en KFC) en kleine restaurants. Ook de support en upgrades van deze systemen worden door Online Corner IT verzorgd. Het bedrijf is actief in Nederland, Scandinavië en België én Duitsland, waar ook het hoofdkantoor gevestigd zit. Op het hoofdkantoor werken zo'n 30 tot 35 collega's. 

Vanuit het kantoor in Zwijndrecht werk je samen met 5 enthousiaste & gedreven collega's, dit zijn o.a. Remy, David & Maurice. Er is steeds meer vraag vanuit bestaande én nieuwe klanten, daarom zijn ze hard op zoek naar versterking van het team! Je kunt deze rol voor 32, 36 of 40 in gaan vullen. Ben je dus nog bezig met een studie waar je 1 dag in de week naar school moet? Ook dan ben je van harte welkom bij Online Corner IT! Na zo'n drie maanden inwerkperiode ga je ook ongeveer één keer per maand meedraaien met de weekend- en avondstoringdienst. Tijdens de avonddienst ben je tot 23:00 uur bereikbaar voor storingen. Reguliere vragen van de klant kunnen hierbij uiteraard wachten tot de eerstvolgende werkdag. Er heerst onderling een fijne en informele sfeer, met wederzijdse flexibiliteit.

Wij mogen met Lincks Personal Recruitment voor deze vacature exclusief het werving- & selectieproces voor Online Corner IT verzorgen.
Meer weten over wie wij zijn? ! 
ICT Medewerker, Support Medewerker ICT

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in