+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Bijbaan sales Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Djopzz

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan
  • 16,67 p/u

Vacatureomschrijving

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

Hey daar, Zwolse trendsetter! Op zoek naar een bijbaan waar je niet alleen wat centen kunt bijverdienen, maar ook een heleboel kunt bijleren én flexibel kunt werken? Well, look no further! We hebben iets vets voor je in petto. Onze opdrachtgever is op zoek naar awesome mensen zoals jij om het Sales Promotors team van DPG Media in Zwolle te versterken.

Wat staat er op de agenda? Samen met een te gek team ga je op pad naar allerlei events, markten en shopping hotspots in Zwolle. Je missie? Niets minder dan het verkopen van abonnementen voor de meest bekende kranten van ons land. Als het gezicht van DPG Media ben jij dé reden waarom voorbijgangers niet kunnen weerstaan aan onze aanbiedingen. En wist je dat je gewoon €125 per dag verdient, puur door je vlotte praatjes en charme in de strijd te gooien? Maar dat is nog niet alles! Voor elke verkoop vanaf je derde krijg je ook nog eens een dikke bonus van €45, en dat zonder limiet!

Dus, ready to rock? Sluit je aan bij ons team en maak niet alleen geld, maar ook vrienden én ervaring! Let’s do this!


Over het bedrijf

Welkom bij jouw startpunt voor een epische carrière in telemarketing of fieldmarketing! Bij onze opdrachtgever staan ze voor een open cultuur waarin ze elkaar ondersteunen en samen knallen om successen te behalen. Maar hey, ze weten ook hoe we lol moeten trappen! De borrels zijn legendarisch en het team is altijd warm en gezellig - dat is een garantie!



Gevraagd

Wat vragen wij?

Je moet minstens 16 zijn, maar dat is vast geen probleem, toch? En je hoeft maar één dag per week beschikbaar te zijn. Lekker flexibel dus! 

Belangrijk is dat je lekker sociaal en communicatief vaardig bent. Geen paniek, gewoon gezellig babbelen. Oh, en je Nederlandse taal skills moeten on point zijn. 

Klinkt dit als iets voor jou? Let's go!



Aanbod

Wat bieden wij?

💰 Goed Salaris: Begin met een vast dagloon van €125 en zie je bankrekening groeien met een bonus van €45 per sale vanaf je derde verkoop!

🕒 Flexibiliteit: Jij bepaalt wanneer je werkt. Perfect dus voor jouw drukke studentenleven. Of je nu parttime of fulltime wilt knallen, het kan allemaal!

🚀 Doorgroeimogelijkheden: Start als een pro en klim op tot captain! Leid je eigen team of open zelfs je eigen vestiging. The sky is the limit!

🤝 Boost voor je sociale vaardigheden: Als Sales Promotor ben jij de ster van de show voor bekende krantentitels. Verover nieuwe klanten en behaal samen met je team de beste resultaten!

🎉 Plezier en Activiteiten: Hard werken wordt beloond! Verwacht toffe borrels, activiteiten en speciale acties om de teamspirit hoog te houden!

🏢 Gaaf kantoor: Kom samen in een inspirerende omgeving om de dag te beginnen en te eindigen met een gevoel van succes!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in