+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Adviseur Kwaliteit Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Medrie

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 5.463 p/m

Vacature in het kort

Speel een sleutelrol in het waarborgen van hoogwaardige zorgkwaliteit als Adviseur Kwaliteit bij een toonaangevende organisatie in de gezondheidszorg. In deze functie ben je de sparringpartner voor het management op het gebied van kwaliteitszorg, coördineer je het kwaliteitsmanagementsysteem, en draag je bij aan het versterken van de samenwerking tussen management en werkvloer. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij een cruciale rol spelen in het verzekeren van hoogwaardige zorgkwaliteit? Ben je een
gedreven professional die passie voor kwaliteit belichaamt en deze passie met enthousiasme
kan overbrengen? Dan willen wij graag kennismaken met jou.

Ter vervanging zijn wij op zoek naar een

Adviseur Kwaliteit
16 tot 24 uur per week

Medrie wil namens de 270 aangesloten huisartsen een kwalitatief goede ANW- en chronische zorg realiseren. Daartoe is samenwerking tussen management en het dagelijkse werkveld, met gevoel voor elkaars werelden, essentieel om niet slechts op papier maar ook in de praktijk tot tastbaar hoogwaardig kwalitatieve zorg te komen. Als ISO 9001-gecertificeerde organisatie zoeken we een nieuwe collega die deze samenwerking kan versterken.

Wat ga jij doen?
  • Als adviseur kwaliteit ben jij op het gebied van kwaliteitszorg de sparringpartner voor het management en kun je met enthousiasme je ideeën overbrengen naar de diverse stakeholders zowel op het gebied van de ANW- als Chronische zorg.
  • Je draagt zorg voor het coördineren en de bewaking van het kwaliteitsmanagementsysteem. Bijvoorbeeld de opvolging van de PDCA cyclus, de managementreview en de context- en stakeholdersanalyse.
  • Je bent interne auditor en je bereidt externe audits voor in het kader van de ISO certificering. Als geen ander weet jij deze audits te begeleiden en te zorgen voor een goede opvolging van actiepunten.
  • Je adviseert en ondersteunt leidinggevenden bij de probleem- en risicoanalyses, bijvoorbeeld naar aanleiding van audits, calamiteiten, klantervaringsonderzoeken en incidenten.
  • Je coördineert onderzoeken naar ervaringen van patiënten en huisartsen.
  • Je analyseert de binnengekomen VIM’s en doet als voorzitter van de VIM-commissie verbetervoorstellen richting de organisatie.
  • Samen met je collega draag je zorg voor een zorgvuldige afweging van calamiteiten, het (laten) onderzoeken van calamiteiten en het formuleren van verbetervoorstellen.


Gevraagd

  • Een afgeronde HBO/WO-opleiding, bij voorkeur in kwaliteitsmanagement, en minimaal drie tot vijf jaar ervaring binnen de gezondheidszorg, bij voorkeur de huisartsenzorg.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het leiden van calamiteitenonderzoeken (of bereid dit te leren) en met het werken volgens de BFA-methode.
  • Je hebt kennis van kwaliteitskeurmerken, bij voorkeur ISO 9001 en relevante kennis van wet- en regelgeving voor (eerstelijns) zorgorganisaties.
  • Je hebt kennis en ervaring met kwaliteitsmanagementsystemen en het uitvoeren van (ervarings)onderzoeken.


Aanbod

Dit bieden wij jou
Je gaat werken in een dynamische omgeving van de huisartsenzorg waarbij je zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau aan het werk gaat. In eerste instantie bieden wij een jaarcontract, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. De functie is ingedeeld in schaal 9 van de cao Huisartsenzorg (maximaal € 5.463,-- bij een 38-urige werkweek).

Word jij onze nieuwe collega?
We ontvangen graag je motivatiebrief en CV! Solliciteren kan alleen via de knop “solliciteren”. Reageren kan tot en met 21 maart aanstaande.

Wil je meer weten over deze leuke functie? Neem dan contact op met Inja de Boer (Adviseur Kwaliteit) op het telefoonnummer 06 832 640 12.
Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Maurice Kok (Corporate Recruiter) op het telefoonnummer 06 225 367 49 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

De gesprekken staan gepland op maandag 25 maart of woensdag 27 maart.

Voor deze functie werven wij zowel intern als extern, waarbij gelijke geschiktheid interne kandidaten de voorkeur hebben.
Bij Medrie houden wij er van ons eigen talent te ontdekken, dus laat de acquisitie maar achterwege.

Maak kennis met het team

De afdeling kwaliteit bestaat uit twee adviseurs, die in onderling overleg de taken en aandachtsgebieden verdelen. Zij worden bijgestaan door een procesondersteuner. Afdeling kwaliteit maakt onderdeel uit van het team Bestuursondersteuning.

Maak kennis met Medrie

Medrie werkt voor huisartsen! Ruim 200 medewerkers zetten zich dag en nacht in voor de huisartsenzorg in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle. Zodat onze 270 huisartsen gewoon dokter kunnen zijn voor hun 600.000 patiënten. Wij faciliteren de huisartsen bij de spoedzorg op de huisartsenposten, bij de chronische zorg in de dagpraktijken en bij de organisatie van de wijkgerichte zorg. Hierbij werken we samen met andere zorgverleners en organisaties.
Onze doktersassistenten, triagisten en consulenten ondersteunen de huisarts direct in de praktijk. Maar wij regelen meer zoals financiering, scholing en kwaliteitsborging. Elke dag zetten wij ons met hoofd, handen en hart in voor de huisartsenzorg: daadkrachtig, betrokken en servicegericht. We werken niet alleen voor huisartsen. Medrie is ook van de huisartsen. Zo hebben ze invloed op de zorginhoudelijke koers van Medrie, zonder dat ze zich bezig hoeven te houden met allerlei organisatorische beslommeringen.
Medrie koerst op efficiëntie om ruimte te houden voor maatwerk. Daarom werken we in drie regio’s. Elk met een eigen regioteam: korte lijnen en bekende gezichten. Dat maakt ons uniek. Medrie werkt voor huisartsen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in