+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Aalsmeer.
Laad meer vacatures

Accountmanager Scandinavië Aalsmeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JUSTIN recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 6.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze rol werk je als accountmanager voor de Scandinavische markt bij een belangrijke speler in de export van planten en bloemen. Je bent de schakel tussen de organisatie en de klanten. Samen met een team zorg je voor de beste service en samenwerking. Er wacht een mooie groep klanten op je. Het bedrijf zorgt goed voor het team met leuke activiteiten, een masseur op bezoek en gezond fruit op het werk. Je krijgt een goed salaris en een contract direct bij de start. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als accountmanager Scandinavië werk je bij één van Europa's meest toonaangevende exporteurs van planten en snijbloemen. Door uitbreiding in het team is de organisatie op zoek naar versterking en jij kunt diegene zijn!

Over de functie

In je rol als accountmanager voor de Scandinavische markt ben je onderdeel van een van de salesteams en draag je bij aan het behalen van de commerciële doelstellingen op het gebied van omzet en marge. Jouw rol is te typeren als spil in de organisatie in het bereiken van de hoogst mogelijke leveringsbetrouwbaarheid. De samenwerking met kwekers en overige leveranciers is essentieel, daarbij ook de ondersteuning van de Category Manager van de betreffende klanten. Jij bent sparringpartner tussen de organisatie en de Scandinavische klanten. Jouw rol van accountmanager is dus heel coördinerend en er ligt een mooie klantenportefeuille voor je klaar. Je wordt ondersteund door een inkoopteam en collega's die de orderstroom bijhouden. (4 mensen)

De organisatie: 
Is onderdeel van het moederbedrijf in Denemarken en is één van Europa's meest toonaangevende exporteurs van planten. Met een internationaal team van enthousiaste verkopers, inkopers, logistieke medewerkers en overige dienstverleners, worden de internationale (Retail)klanten continue centraal gesteld. Vooruitkijkend naar en anticiperend op internationale marktontwikkelingen, branchetrends, de ontwikkeling van e-commerce en duurzaamheid in een continue veranderende "groene wereld". 


Wat is jouw achtergrond en ervaring?

Je bent bekend met de plantenbranche en hebt ervaring in een vergelijkbare rol. Je beheerst Nederlands en Engels. Spreek je ook een woordje Zweeds dan sta je 1-0 voor. Ook belangrijk: 

  • Je hebt minimaal mbo+ of hbo werk- en denkniveau.
  • Je herkent jezelf als aanpakker, je hebt een flexibele werkhouding en een sterke commerciële drive. 
  • Tot slot: je kunt goed overweg met Microsoft Office en Navision. 

Enthousiast geworden na het lezen? Mooi, solliciteer dan vandaag nog en wie weet ben jij de accountmanager Scandinavië die wij zoeken. 


Wat hebben wij jou te bieden?

Een vaste fulltime baan en je krijgt direct een contract bij de organisatie. Je wordt onderdeel van een leuk, gezellig en hard werkend team. Werkplezier is enorm belangrijk bij deze organisatie en daarom zijn alle collega's lid van het personeel activiteiten team dat door het jaar heen leuke activiteiten organiseert. Zo worden de feestdagen niet vergeten en wordt er op leuke attenties getrakteerd. Maandelijks komt een masseur langs met tips of voor een eventuele massage. Een flinke dosis gezondheid door "Fruit op het Werk". Maar er is meer: 

  • Een goed salaris tussen €4500,- en €6000,- bruto per maand.  
  • Direct een contract bij de werkgever.
  • Aantrekkelijke pensioenregeling via Zwitserleven. 
  • Vakantiedagen: 25 stuks + 8% vakantiegeld. 
  • Een bij jou passende bedrijfsauto. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in